GMC teast met 1.000 pk sterke Hummer

Hij komt terug! 

En in tegenstelling tot zijn brandstof verslindende op pensioen gestuurde broertjes en zusje (H1, H2 en H3) zal het volgens GMC,GMC die de nieuwe Hummer zal bouwen, geen op fossiele brandstof maar wel een elektrisch exemplaar worden.

De elektrische krachtpatser wordt een pick-up met een krachtbron die 1.000 paardjes en 15.000 Nm produceert. Zo moet dit zware gevaarte in minder dan 3 seconden van 0 naar 100 schieten, mogelijks dus nog sneller dan de Cybertruck van Tesla. Wij voelen een oorlog onder de elektrische pick-ups komen. Op hetzelfde elektrische platform zullen ook elektrische Cadillacs komen…een Escalade? Zou zo maar eens kunnen.

Officieel gaat GMC zijn nieuwe ‘Hummer’ wereldpubliek maken op 20 mei van dit jaar. De eerste exemplaren zullen te zien zijn op de highways in de herfst van 2021. Wij zijn alvast benieuwd naar het antwoord van Tesla-baas Elon Musk.

You May Also Like

Rijd jij met een MINI? Drama!

Die dekselse Britten toch. We weten meteen weer waarom we zo wild zijn van ...

Unieke Lamborghini kan van u zijn!

Nummer 1/1 Om maar te zeggen, een pièce unique, deze Lamborghini Concept S. Hij ...

Lamborghini lanceert in 2020 krachtigste stier ooit

Welke matador wil dit beest temmen?  Hoewel de deugnieten van Lamborghini aankondigden het krachtigste ...

Hosting door Fraai