GMC teast met 1.000 pk sterke Hummer

Hij komt terug! 

En in tegenstelling tot zijn brandstof verslindende op pensioen gestuurde broertjes en zusje (H1, H2 en H3) zal het volgens GMC,GMC die de nieuwe Hummer zal bouwen, geen op fossiele brandstof maar wel een elektrisch exemplaar worden.

De elektrische krachtpatser wordt een pick-up met een krachtbron die 1.000 paardjes en 15.000 Nm produceert. Zo moet dit zware gevaarte in minder dan 3 seconden van 0 naar 100 schieten, mogelijks dus nog sneller dan de Cybertruck van Tesla. Wij voelen een oorlog onder de elektrische pick-ups komen. Op hetzelfde elektrische platform zullen ook elektrische Cadillacs komen…een Escalade? Zou zo maar eens kunnen.

Officieel gaat GMC zijn nieuwe ‘Hummer’ wereldpubliek maken op 20 mei van dit jaar. De eerste exemplaren zullen te zien zijn op de highways in de herfst van 2021. Wij zijn alvast benieuwd naar het antwoord van Tesla-baas Elon Musk.

You May Also Like

BMW licht tipje van de sluier op over nieuwe 8-serie (foto's)

Elk moment kan het gaan gebeuren, de voorstelling van de nieuwe 8-reeks van BMW. ...

Met MASH scheur je in retro stijl

Onze favoriet? De CAFE RACER natuurlijk, meer om de naam, dan om het model! ...

Op twee wielen de toekomst in met de BMW DC Roadster

Bij BMW zetten ze stevig in op de elektrische motorfiets. Met de DC Roadster ...

Hosting door Fraai