GMC teast met 1.000 pk sterke Hummer

Hij komt terug! 

En in tegenstelling tot zijn brandstof verslindende op pensioen gestuurde broertjes en zusje (H1, H2 en H3) zal het volgens GMC,GMC die de nieuwe Hummer zal bouwen, geen op fossiele brandstof maar wel een elektrisch exemplaar worden.

De elektrische krachtpatser wordt een pick-up met een krachtbron die 1.000 paardjes en 15.000 Nm produceert. Zo moet dit zware gevaarte in minder dan 3 seconden van 0 naar 100 schieten, mogelijks dus nog sneller dan de Cybertruck van Tesla. Wij voelen een oorlog onder de elektrische pick-ups komen. Op hetzelfde elektrische platform zullen ook elektrische Cadillacs komen…een Escalade? Zou zo maar eens kunnen.

Officieel gaat GMC zijn nieuwe ‘Hummer’ wereldpubliek maken op 20 mei van dit jaar. De eerste exemplaren zullen te zien zijn op de highways in de herfst van 2021. Wij zijn alvast benieuwd naar het antwoord van Tesla-baas Elon Musk.

You May Also Like

Nieuwe Jaguar F-Type brult als nooit tevoren…

Geen katje om zonder handschoenen aan te pakken Ondanks het feit de nieuwe Jag ...

15 minuten puur genot met de ARIEL P40

Lust je wel een super sportwagen, maar ben je een beetje uitgekeken op de ...

De auto waarin je rijdt zegt veel over wie jij bent! Doe de test!

Dat weten we dan ook weeral… Reageer ook jij stereotiep op die type in ...

Hosting door Fraai