Een vluggertje met engeltje Roosmarijn de Kok

Hallo moeder!

Af en toe roepen we nog eens op ons moeder ja! En dit omdat we hier vandaag een kraker van een jonge meid in ons midden hebben. En ja, het mag alweer een Nederlandse zijn! Dat onze Noorderburen mooi gerief, kunnen we niet ontkennen…Doutzen Kroes, Romee Strijd, Imaan Hammam,…en dus ook Roosmarijn de Kok, de 25-jarige knappe hinde uit het Utrechtse Amerongen die we ook al een paar keer hebben gespot bij de campagnes van Victoria’s Secret.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door roosmarijn de kok (@roos) op

Tijd voor een vluggertje…

Mijn naam is…Roosmarijn de Kok
Maar je mag me…Roos, Rose of Rosie noemen
Ik ben geboren op…18 december 1994
Ik voel me het meest sexy wanneer…ik net uit de douche kom
Mijn favoriete VS Angel is…Lily Aldrigde
Mijn favoriete zonde is…chocolade
Ik kijk graag…voetbal!!! Hup Holland Hup! 

 

You May Also Like

Een date met GoT-superster Emilia Clarke? Hét kan!

Geen aprilgrap Fans van Game of Thrones en meer bepaald de immer populaire Emilia ...

Marisa Papen uit de kleren voor goed doel! Wij kopen, U toch ook? (NSFW)

#PLASTICSUSHI GOES #PLANETPLASTIC ‘Not only life underneath the Big Blue surface has considerable marks ...

Ravissante Karlien Törös, zus van…heeft dezelfde goede genen!

In onze ogen had de familie Törös zowaar twee Miss België’s kunnen afleveren… Zij ...

Hosting door Fraai