Een vingerafdruk op jouw Porsche? Hét kan!

Unieker kan niet…

Een vingerafdruk of voor de mannen die graag eens gaan quizzen, dermatoglief, is de afdruk van het lijnenpatroon op een vingertop die wordt achtergelaten door de natuurlijke vetlaag die op de huid voorkomt. Het lijnenspel op iedere vinger is uniek, en wordt daarom ingezet als identificatiemiddel. Zo kunnen we de misdaadzaken niet meer op onze vingers, van een woordspeling gesproken, niet meer tellen.

Maar wat als je nu je vingerdruk eens op jouw ‘911’ zet? Kwestie van een wel erg unieke Porsche in je garage te hebben staan. Zo bieden de jongens van de Porsche Exclusive Manufaktur, gekend voor hun slogan “a Porsche as personal as your own fingerprint”, nu ook de mogelijkheid om letterlijk je eigen vingerafdruk op jouw Porsche te printen.

En voor zij die denken, ze trappen tegenwoordig alles, vergeet het! Het gaat om een print bovenop de originele lak. Kostprijs, 7.500 euro… niet weinig natuurlijk maar uniek zijn heeft zijn prijs, nietwaar?

You May Also Like

Whatmatters Real Estate: Mansion mét racecircuit ($17.500.000)

De ultieme jongensdroom Een koopje? Don Wallace, de man achter campergigant LazyDays, verkoopt zijn mansion ...

Voor de professionele smartphone fotograaf

Sleept er iemand nog een digitale of spiegelreflexcamera mee, die op zijn visitekaartje niet ...

Ayrton Senna’s gouden Rolex kan zo de jouwe zijn

Uniek in al zijn aspecten Hoeven we Ayrton Senna nog voor te stellen? Wij ...

Hosting door Fraai