Een vingerafdruk op jouw Porsche? Hét kan!

Unieker kan niet…

Een vingerafdruk of voor de mannen die graag eens gaan quizzen, dermatoglief, is de afdruk van het lijnenpatroon op een vingertop die wordt achtergelaten door de natuurlijke vetlaag die op de huid voorkomt. Het lijnenspel op iedere vinger is uniek, en wordt daarom ingezet als identificatiemiddel. Zo kunnen we de misdaadzaken niet meer op onze vingers, van een woordspeling gesproken, niet meer tellen.

Maar wat als je nu je vingerdruk eens op jouw ‘911’ zet? Kwestie van een wel erg unieke Porsche in je garage te hebben staan. Zo bieden de jongens van de Porsche Exclusive Manufaktur, gekend voor hun slogan “a Porsche as personal as your own fingerprint”, nu ook de mogelijkheid om letterlijk je eigen vingerafdruk op jouw Porsche te printen.

En voor zij die denken, ze trappen tegenwoordig alles, vergeet het! Het gaat om een print bovenop de originele lak. Kostprijs, 7.500 euro… niet weinig natuurlijk maar uniek zijn heeft zijn prijs, nietwaar?

You May Also Like

Deze 3D Body Scanner vertelt jou de gruwelijke waarheid

Spiegeltje spiegeltje aan de wand… Dit is de eerlijkste spiegel van het land. Naked, ...

Ontspanning troef! Lidl komt met goedkope jacuzzi!

Eerlijke jongens we zijn, moeten we bekennen tot op de dag van vandaag nog ...

Heeft F1-rijder Max Verstappen een dikke nek?

Binnen een goede twee weken is het zover. De start van een een nieuw ...

Hosting door Fraai