5 dingen waarop dames letten voor ze zich wagen aan een onenightstand

Swipen maar…

Ben je momenteel single en wil je je wel eens wagen aan een onenightstand? Dan hebben we hier alvast een paar tips want onderzoek bij 65.000 vrouwen aan de Universiteit van Göttingen heeft uitgewezen waar dames op letten alvorens ze met jou de horizontale Lambada gaan beginnen dansen.

Hou het netjes getrimd…

Uiteraard zal een vrouw je niet vragen bij de eerste momenten samen om je even helemaal ut te kleden. Maar ze zal zit wel een beeld vormen aan de hand van de dingen die ze wel ziet. Een verzorgde baard, kapsel en geen borsthaar dat door het hemd priemt zijn al dingen die aangeven dat je ook onder de gordel je zaakje goed op orde hebt.

Size matter

Opnieuw, je zal jouw zaakje niet op tafel moeten gooien alvorens je later samen de nacht tegemoet gaat. We hebben het hier over jouw lichaamslengte. Ok, je hebt hier weinig mee in de pap te brokken maar ben je zelf 1m70, vergeet dat een date en vooral onenightstand met een dame van 1m80. Het onderzoek wees uit dat 89% van de dames er waarde aan hecht dat de man groter is als zijzelf. Let op, ook plateauzolen gaan je niet redden.

Size matter…again

Jammer voor zij die opscheppen met pretstengels van meer dan 20 centimeter…dames verkiezen tijdens een onenightstand een jongeheer met een gemiddelde lengte in plaats van een bovengemiddeld exemplaar. Tenzij je een al iets meer ervaren onenightstand hebt, zij zien er minder graten in.

Schep niet op

Het woord onenightstand zegt het zelf…’one night’. Het heeft dus niet veel zin betweterig en opscheppend over te komen. Het gaat je niet helpen…nooit eigenlijk. Ook intelligentie heeft weinig invloed op een onenightstand maar laat duidelijk zijn dat je met domme praat ook niet ver komt. Wil je echter ook na de onenightstand nog scoren, is het een voordeel om net iets slimmer dan gemiddeld te zijn, maar helaas heb je ook hier niet echt veel invloed op wat Moeder Natuur je heeft meegegeven.

Lach

Humor werkt en als je daarbij nog gezegend bent met een aantrekkelijke lach, ben je er helemaal klaar voor. Dames vinden de lach dan ook de meest fysiek belangrijkste eigenschap. Haal dus je beste tandpasta-smile maar boven!

Foto’s: Pexels

You May Also Like

Babytaal met je lief? Dan heb je meer seks!

Wetenschappelijk bewezen… Thesissen waar wij iets aan hebben? Wél, ze bestaan! Zo onderzocht de ...

Onderzoek wijst uit: Mannen luisteren niet naar vrouwen

Selectief doof… Heb je toevallig de vraag om even de vuilbakken buiten te zetten, ...

Margot Robbie, The Wolf of Wallstreet-chick, ging van bil op een jetski

De gekste plek waar ze ooit seks heeft gehad? Margot Robbie moet zowat onze favoriete ...

Hosting door Fraai