Valentijn cadeautip: Rihanna-lingerie

Nog inspiratie nodig? 

Commercieel gedoe of niet, de dag wij zonder een cadeautje komen op Valentijn, nog steeds op 14 februari, hebben wij er gelegen. Een etentje, korte citytrip, een lekker geurtje, een juweeltje,… we hebben de afgelopen jaren zowat alles al gehad. Tijd dus voor iets nieuws.

En wat doet het altijd goed? Lingerie! Een cadeautje voor haar waar ook hij ook iets aan heeft. En dat laatste heeft ook de wereldberoemde zangeres Rihanna goed begrepen. Haar nieuwe Savage X Fenty-collectie is dan ook een vat vol inspiratie voor zij die hun vrouw, lief, bijslaap, date, minnares,… eens goed willen verwennen…of zichzelf natuurlijk.

 

You May Also Like

Girl Next Door: Tess Homann

Wie wil dit knap ding niet als buurmeisje? Die schattige zomersproetjes, uitgesproken fijne schoonheidsvlekjes, ...

Alexis Ren is Sports Illustrated Rookie of The Year 2018

Aangezien wij in België (en Nederland?) jammer genoeg geen badpakkenspecials meer hebben (RIP ‘P’ ...

Pure jeans met een (stads)verhaal: AMSTERDENIM

Of we niet beter emigreren? Tgoh, wie weet ooit, vast staat wel dat in ...

Hosting door Fraai