Valentijn cadeautip: Rihanna-lingerie

Nog inspiratie nodig? 

Commercieel gedoe of niet, de dag wij zonder een cadeautje komen op Valentijn, nog steeds op 14 februari, hebben wij er gelegen. Een etentje, korte citytrip, een lekker geurtje, een juweeltje,… we hebben de afgelopen jaren zowat alles al gehad. Tijd dus voor iets nieuws.

En wat doet het altijd goed? Lingerie! Een cadeautje voor haar waar ook hij ook iets aan heeft. En dat laatste heeft ook de wereldberoemde zangeres Rihanna goed begrepen. Haar nieuwe Savage X Fenty-collectie is dan ook een vat vol inspiratie voor zij die hun vrouw, lief, bijslaap, date, minnares,… eens goed willen verwennen…of zichzelf natuurlijk.

 

You May Also Like

Zangeres wordt 23 en deelt dit met stomende lingerieshoot

Ligt het aan ons? Zijn we te oud? Zijn we niet meer mee met ...

Twee kerstcadeaus voor de stijlvolle man

Inspiratie nodig?  Wordt ook jij gek van de vele lijstjes die je moet invullen ...

Met deugnietje Emily Ratajkowski gaan we heet het weekend in

In tegenstelling tot de weersvoorspellingen… Dat Emily Ratajkowski een knap ding is waar we geregeld ...

Hosting door Fraai