Met Emilie De Roover overwin je zonder meer jouw vliegangst

Een stewardess waar wij van smelten…

Stewardessen? Het blijft een bepaalde aantrekkingskracht hebben op mannen. Zijn het de strakke pakjes? De eeuwige vriendelijkheid? De stiekeme droom om lid te worden van de ‘Mile High Club’? Of gewoon omdat ze, niet onlogisch, soms ook een beetje op hun frisse uiterlijk worden geselecteerd? Wij zijn er wel fan van!

En dus ook van de wel erg knappe Emilie De Roover. Ooit werd ze nog eens gelinkt aan Louis ‘Mega Toby’ Talpe maar echt een bevestiging hebben we er nooit van gekregen. Waar wij wel een bevestiging van hebben is dat deze über spympathieke jongedame de wereld afschuimt en ons daarvan met geweldig mooie foto’s ook gewoon allemaal laat volgen!

Wat een topper!

You May Also Like

Knap en ondernemend…Fitgirl Aline

Het is januari en laten we heel eerlijk zijn, de feestdagen hebben hun werk ...

Girl Next Door: Maxime Vergauwen

Niet dat we lui waren vandaag maar aangezien het in onze geboortestad krioelt van ...

Knapperd Kendall Jenner: "Ja, ik wil op date met een vrouw!"

Wat gaat haar nieuwe vriendje, basketbalster Blake Griffin hiervan zeggen? Als er iets is ...

Hosting door Fraai