Met Emilie De Roover overwin je zonder meer jouw vliegangst

Een stewardess waar wij van smelten…

Stewardessen? Het blijft een bepaalde aantrekkingskracht hebben op mannen. Zijn het de strakke pakjes? De eeuwige vriendelijkheid? De stiekeme droom om lid te worden van de ‘Mile High Club’? Of gewoon omdat ze, niet onlogisch, soms ook een beetje op hun frisse uiterlijk worden geselecteerd? Wij zijn er wel fan van!

En dus ook van de wel erg knappe Emilie De Roover. Ooit werd ze nog eens gelinkt aan Louis ‘Mega Toby’ Talpe maar echt een bevestiging hebben we er nooit van gekregen. Waar wij wel een bevestiging van hebben is dat deze über spympathieke jongedame de wereld afschuimt en ons daarvan met geweldig mooie foto’s ook gewoon allemaal laat volgen!

Wat een topper!

You May Also Like

Voor Vlaams bommetje Stephanie kan de zomer niet lang genoeg blijven duren

Herfst? Het is vandaag 21 september en dan mogen we officieel spreken over de ...

Astrid moedigt Rode Duivels aan in eigen voetbaltenue

Het hoeft niet altijd een Hazard, De Bruyne, Mertens of Lukaku te zijn… Nope, ...

We laten ons onderdompelen door en met Marisa Papen

Omdat een badje op een dinsdagavond altijd deugd doet… “Spanish Sun. Rays on my ...

Hosting door Fraai