Met Emilie De Roover overwin je zonder meer jouw vliegangst

Een stewardess waar wij van smelten…

Stewardessen? Het blijft een bepaalde aantrekkingskracht hebben op mannen. Zijn het de strakke pakjes? De eeuwige vriendelijkheid? De stiekeme droom om lid te worden van de ‘Mile High Club’? Of gewoon omdat ze, niet onlogisch, soms ook een beetje op hun frisse uiterlijk worden geselecteerd? Wij zijn er wel fan van!

En dus ook van de wel erg knappe Emilie De Roover. Ooit werd ze nog eens gelinkt aan Louis ‘Mega Toby’ Talpe maar echt een bevestiging hebben we er nooit van gekregen. Waar wij wel een bevestiging van hebben is dat deze über spympathieke jongedame de wereld afschuimt en ons daarvan met geweldig mooie foto’s ook gewoon allemaal laat volgen!

Wat een topper!

You May Also Like

Pakt knapperd Donna De Graef het kroontje van Miss België?

Morgen is het zover! Dan wordt er opnieuw een nieuwe Miss België gekozen. We ...

Voor knappe spicy Shauni mag het gerust een beetje ruiger

Als we aan een ‘Shauni’ denken, krijgen we het gelijk warm op onze redactie. ...

Twee bloedmooie (half)naakte dames maken straten New York onveilig!

Topless rondlopen in de straten van New York? Goed nieuws voor alle Yankees daar want ...

Hosting door Fraai