Met deze James Bond zonnebrillen ben jij het mannetje

Geen last meer van die laagstaande zon…

Het is winter en als er al een streep zon te bespeuren is, staat deze dan ook traditioneel ook erg laag. En wie kan een laagstaande zon wel missen terwijl hij zijn Aston Martin tot het uiterste drijft op zoek naar die ene bar waar ze een ‘Martini shaken not stirred’ serveren? Juist, James Bond. In de film No Time to Die draagt Bond twee verschillende zonnebrillen van het Amerikaanse merk Barton Perreira notabene door hoofdrolspeler Daniel Craig zelf gekozen. Meer nog, ook jij kan deze reeks, die bestaat uit niet twee maar wel drie brillen, zelf scoren.

De eerste zonnebril heeft de naam ‘Joe’ meegekregen en herken je aan zijn ‘Black Vintage Grey’-kleur en iconische look. Als we de trailer even bekijken ook de favoriet van 007. Verder heb je ook nog de ‘Norton’, een cirkelvormige bril met een groene lens en een print op het frame. De derde en laatste in het rijtje is de ‘Courtier’, bestaat uit metaal, heeft een matte lens en vindt zijn inspiratie bij piloten. In de film zal hij gedragen worden door CIA-agent Ash, gespeeld door Billy Magnussen.

Elke 007 zonnebril is handmade in Japan en worden afgewerkt met een officieel James Bond-logo en afgeleverd in een limited edition brillenkoker inclusief schoonmaakdoekje. Kostprijs? Tussen €400 (Joe) en €560 (Courtier). Niet goedkoop maar hé, een gepersonaliseerde 007-nummerplaat op je Aston kost een pak meer, niet?

 

 

You May Also Like

De vette noise cancelling van de Space One Wireless

Face it, de kans dat je ooit met een Porsche gaat rondkarren is waarschijnlijk ...

Poolen op eenzame coole hoogte…De X1 Everest!

Welke dude is er niet te vinden voor een partijtje poolen? En het liefst ...

Hier is de trailer van ‘Green Book’, dé film die de Oscars domineerde

Never underestimate the underdog! Zondagnacht werden voor de 91e keer de Oscars uitgereikt, oftewel ...

Hosting door Fraai