Er komt een derde reeks van ‘YOU’

Oeps, verklapt! 

Sinds tweede kerstdag staat het tweede seizoen van de Original Netflix-reeks “YOU” te blinken op de streamingdienst. Dat deze ondertussen ook gewoon uitgeknald is (de vrouw des huize uw redacteur is superfan) is een feit. Nog voor de jaarwisseling werd elke aflevering dan ook al netjes verorberd.

Niet dat we graag met spoilers gooien maar dat bij de laatste aflevering blijkt dat het verhaal nog ‘unfinished business’ is, konden we wel vermoeden. Dit vermoeden werd nu ook gewoon ‘per ongeluk’ onthuld door hoofdrolspeler, Penn Badgley, die we ook nog kennen als de enige echte ‘Gossip Girl’, nog zo’n serie trouwens waar de vrouw des huizes erg wild van werd.

Toen Penn dolenthousiast aan het fantaseren was over een mogelijke vrouwelijke seriemoordenaar, ontglipte het volgende: “She doesn’t appear to be the same kind of person. She doesn’t appear to be the same kind of predator. She doesn’t appear to be the same kind of… you know, dare I say, in the third season – oh, god!”

Hoe goed hij nog probeerde te ontkennen, het kwaad was geschied en de wereld weet nu dat er een derde reeks komt. De vraag rest ons alleen nog… wanneer?

You May Also Like

Diepgelovige familie van openhartige Josje moest niets weten van K3

We bekennen…hoewel we toch al een paar keer contact hadden met Josje, is het ...

Slecht nieuws! La Casa De Papel seizoen 3 komt er nog niet!

Ze zijn nog volop aan het filmen… Slecht nieuws voor zij die zich al ...

momo-challenge

Beware of The Momo-challenge

Mysteries, geheimen en spookverhalen .. ze zorgen er steevast voor dat het bloed net ...

Hosting door Fraai