Er komt een derde reeks van ‘YOU’

Oeps, verklapt! 

Sinds tweede kerstdag staat het tweede seizoen van de Original Netflix-reeks “YOU” te blinken op de streamingdienst. Dat deze ondertussen ook gewoon uitgeknald is (de vrouw des huize uw redacteur is superfan) is een feit. Nog voor de jaarwisseling werd elke aflevering dan ook al netjes verorberd.

Niet dat we graag met spoilers gooien maar dat bij de laatste aflevering blijkt dat het verhaal nog ‘unfinished business’ is, konden we wel vermoeden. Dit vermoeden werd nu ook gewoon ‘per ongeluk’ onthuld door hoofdrolspeler, Penn Badgley, die we ook nog kennen als de enige echte ‘Gossip Girl’, nog zo’n serie trouwens waar de vrouw des huizes erg wild van werd.

Toen Penn dolenthousiast aan het fantaseren was over een mogelijke vrouwelijke seriemoordenaar, ontglipte het volgende: “She doesn’t appear to be the same kind of person. She doesn’t appear to be the same kind of predator. She doesn’t appear to be the same kind of… you know, dare I say, in the third season – oh, god!”

Hoe goed hij nog probeerde te ontkennen, het kwaad was geschied en de wereld weet nu dat er een derde reeks komt. De vraag rest ons alleen nog… wanneer?

You May Also Like

Echte ‘Ferry Bouman’ niet te spreken over Eén-reeks Undercover

”Het sloeg allemaal nergens op.” Tom Waes’ reeks Undercover blijft beroeren. De Netflix- en ...

Nieuwe Miss België gaat van de grond!

Of hoe je met een goede en aantrekkelijke titel alvast de aandacht kunt trekken. ...

Pro-Darter gooit 'nine-darter' en een uitzinnig publiek gaat compleet uit zijn dak! (Video)

“Vogelepikker” Gary “The Flying Scotsman” gaat naar huis met minstens $59.000. Voor de darts-leken ...

Hosting door Fraai