Er komt een derde reeks van ‘YOU’

Oeps, verklapt! 

Sinds tweede kerstdag staat het tweede seizoen van de Original Netflix-reeks “YOU” te blinken op de streamingdienst. Dat deze ondertussen ook gewoon uitgeknald is (de vrouw des huize uw redacteur is superfan) is een feit. Nog voor de jaarwisseling werd elke aflevering dan ook al netjes verorberd.

Niet dat we graag met spoilers gooien maar dat bij de laatste aflevering blijkt dat het verhaal nog ‘unfinished business’ is, konden we wel vermoeden. Dit vermoeden werd nu ook gewoon ‘per ongeluk’ onthuld door hoofdrolspeler, Penn Badgley, die we ook nog kennen als de enige echte ‘Gossip Girl’, nog zo’n serie trouwens waar de vrouw des huizes erg wild van werd.

Toen Penn dolenthousiast aan het fantaseren was over een mogelijke vrouwelijke seriemoordenaar, ontglipte het volgende: “She doesn’t appear to be the same kind of person. She doesn’t appear to be the same kind of predator. She doesn’t appear to be the same kind of… you know, dare I say, in the third season – oh, god!”

Hoe goed hij nog probeerde te ontkennen, het kwaad was geschied en de wereld weet nu dat er een derde reeks komt. De vraag rest ons alleen nog… wanneer?

You May Also Like

Komt er een reünie van Nirvana?

Er is alvast een event gemaakt op Facebook… Als het op Facebook staat, dan ...

Fout, Fouter, Foutst! Dit is de XXX-parodie op Fortnite! (trailer)

Welke heupwiegende dansjes zouden ze hiervoor uitgevonden hebben? Noem iets succesvol of een hype ...

Bilal en Adil bevestigen: "Er komt een vervolg op Patser"

Zeven weken na de release en 350.000 bezoekers later is het laatste woord over ...

Hosting door Fraai