Dit waren de beste Whatmatters-momenten in 2019

Wat een jaar!

Ja hoor! Wat hebben wij weer het jaar ingezet als een baas. Het gouden gerstenat en sprankelend druivensap vloeiden rijkelijk maar helaas laat zich dat vandaag wel heel erg voelen. Hoe we onze kater het best kunnen bestrijden? Daar we onszelf beloofd hebben de drank vanaf nu te mijden moeten we op zoek gaan naar andere lapmiddeltjes.

Terwijl we met een kater en een kattige kattin in de zetel liggen blikken we even terug op 2019, ons 2019!

1 Meest memorabele moment: Overwinning in Zoute Grand Prix met Audi R8 V10 Performance

De Zoute Grand Prix, dat is zien en nog meer gezien worden. Knokke-Heist, en in het bijzonder het trendy gedeelte rond Het Zoute, is het toneel voor een unieke autoveiling op vrijdag (waar een Ferrari 275 GTB Alloy Long-Nose onder de hamer ging voor maar liefst 2.875.000 euro), prestigieus oldtimerevent op zaterdag en een GT Rally op zondag. Het Zoute haalt zijn verfijnde levensstijl waar klasse, ontspanning en sportiviteit het hoge woord voeren helemaal boven en mocht dan ook voor de tiende keer op rij de meest prestigieuze automerken, zowel oud als nieuw, verwelkomen.

Wij reden de GT Rally in een Audi R8 V10 Performance en wonnen deze editie voor een dik 200 andere snelle jongens! De reportage vind je HIER.


2 Meest memorable tripje: Met nieuwe Jeep Cherokee naar Monaco

Gewichtsverlies van 90 kilogram en een neuscorrectie. Dat was het doel toen we het vliegtuig vanuit Brussel naar Monaco met een kleine tussenstop in Nice pakten. Niet dat wij meer dan 90 kilo wegen en nog minder dat wij aan onze eigen neus wilden laten sleutel (hoewel?). We zochten geen dure plastisch chirurg op, wel de sympathieke rekels van FCA (Fiat Chrysler Automobiles) die ons voor een lifestyle-drive met de spiksplinternieuwe Jeep Cherokee uitnodigden in het mondainste mini-staatje ter wereld.

De reportage vind je HIER


3 Beste uit de Whatmatters Road Test: BMW 330i

Ondergetekende kent BMW als geen andere. Na een 316ti, 118d, 320d touring, 120d cabrio, X5 30d en nu een 420d Gran Coupé hebben er al wat Beierse vrienden op de oprit en in de garage gestaan. Uiteraard waren wij dan ook dolenthousiast toen we bericht kregen van de knappe dames en heren uit Bornem (hoofdzetel BMW Belux) dat we voor een weekje een spiksplinternieuwe 330i mochten komen halen.

Freude am Fahren vind je HIER.

4 Meest plezante Whatmatters Roadtest: Abarth 124 GT

‘Wat Als?” Je een MX5 of Fiat 124 Spider nog meer pimpt…dan heb je een Abarth 124. Gooi daar dan nog een hard dak, volledig opgetrokken uit koolstofvezel bij, wat extraatjes als een pruttelende Monza-uitlaat en je hebt een Abarth 124 GT. Het geluid van een Ferrari, hoofden die draaiden alsof we in een McLaren reden en een wagen met de een ongezien fun-gehalte. Wat zouden we er alles om doen deze rekel nog eens een keer mee te krijgen!

De Roadtest vind je HIER.

5 Beste Festival: WECANDANCE

Helaas kunnen we geen 37.000 foto’s uploaden want dan zouden we onze server kunnen begraven onder het zand. Over zand gesproken… alsof de weergoden wilden meewerken aan een episch stukje festivalgeschiedenis, stak de wind zichzelf op WECANDANCE in een strak jasje en liet de feestvierders genieten van echte zandstormen. Helemaal into het thema Safari Nomads. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Annelies Törös (@anneliestoros) op


6 Beste reportage: Autosalon 2019 met Tendens TV & Leylah Alliet

Whatmatters vs Leylah Alliet. The Brussels Motor Show, daar kon uiteraard ook Whatmatters niet ontbreken. Wij bezochten het Autosalon samen met Leylah Alliet, eerste eredame Miss België 2015, met in ons zog de rekels van Tendens TV (Focus/WTV), de regionale zender voor Oost- en West-Vlaanderen.

Het volledige verslag, interview en beelden vind je HIER.


7 Zotste uitje: Kamping Kitsch 2019

Om het met de woorden van één van de hoofdacts Marina Wally te zeggen…Gé-Wel-Dig. Beter kunnen we Kamping Kitsch Club niet omschrijven. Van de Mijn Stage naar de Slager-tent of in de Spoiler Room tot aan de Studio Brussel Kermis…artiesten en cultfiguren van De Romeo’s naar Hot Marijke tot Cherry Moon Trax… verscheidener bestaat er niet. Wij geven het u nu al op een briefje, Kamping Kitsch Club overstijgt binnen dit en een aantal jaar Tomorrowland! Let maar op!

De reportage vind je HIER.

8 Tofste Tech: McLaren OnePlus 7T Pro

Eentje voor in de hand in plaats van rechtervoet. We hebben het (helaas) niet over een McLaren op vier wielen, wel over de, toch wel even sensationele, OnePlus 7T Pro McLaren Edition van het Chinese smartphonemerk. Een collab die bol staat van technologisch vernuft in combinatie met flitsende snelheid.

De test vind je HIER.

9 Meest gelezen artikel: Dit waren de heerlijkste babes op Tomorrowland Weekend II

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Luna Stevens (@lunastevens1) op

In de achtertuin van Dimitri Vegas & Like Mike sloot een vijftiende jaargang af als één van de meest spectaculaire ooit. Dat het festival naast de gekende patsers in marcelleke of bloot bovenlijf ook wel gekend staat om zijn ongelooflijk mooie dames is een feit.

Het artikel vind je HIER.

10. Babe-interview van het jaar: Justine Szpringer

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Justine Szpringer (@justineszpringer) op

Ze postte een heerlijke bikinifoto waarop ze een pot scrub kuste en wij stelden openlijk de vraag of we haar niet mochten komen scrubben. Toeval of niet…diezelfde avond tijdens een redactievergadering (lees als gewoon een boysnight) in een bruin kroeg in hartje Antwerpen kwamen we ze gewoon tegen. Alsof God onze gebeden heeft aanhoord voegden we daad bij woord en scrubben we een paar vragen los bij deze wel heel ravissante en klassevolle jongedame.

Het interview vind je HIER.

Uiteraard waren er nog tientallen andere toffe momenten…denk maar aan The Day Before Tomorrow, een festival dat elk jaar groter en groter wordt, de bezoekjes bij onze huiskapper Roel of premières als de laatste Star Wars in Kinepolis Antwerpen.

Wij hopen alvast op een minstens even sprankelend, spannend, uitdagend en pittig 2020! Vanwege onze redactie dan ook de Beste Wensen voor jullie allemaal. Het is dankzij jullie dat we dit allemaal mogen meemaken!

 

You May Also Like

Staycation? Antwerpenaar plant volgende week Belgische vlag in Barcelona!

Maar eerst 30.000 views!  Wie de fratsen van Cain Ransbottyn een beetje volgt weet dat ...

Nieuwe rubriek: Vraag het Nikita!

Vraag het NIKITA! Bij Whatmatters doen we er alles aan om artikels te brengen ...

WINE, DINE & 69: MIJMERINGEN OP ZONDAG

Onder de vorm van een wekelijkse column schrijven de Whatmatters redacteuren elkaar een brief. ...

Hosting door Fraai