Deze knappe umpire doet zelfs legende Roger Federer zwijgen

Een vijfsetter graag…

Geen katje om zonder handschoenen aan te pakken, Marijana Veljovic, oftewel de Servische umpire die de wedstrijd van Roger Federer en Tennys Sandgren in goede banen moest leiden. Ze was in ieder geval niet onder de indruk van ’s werelds beste tennisser aller tijden en kon het maar matig appreciëren toen de Zwitser aan het schelden ging na een verloren game waarbij hij drie breakpunten om zeep hielp.

De knappe Veljovic gaf aan dat ze wel wat had gehoord, maar kon niet zeggen wát precies. Een korte bevraging bij haar lijnrechter bevestigde echter dat Federer hoorbaar had staan schelden en ze riep een briesende Roger, die uiteindelijk de zware wedstrijd alsnog won, tot de orde.

We snappen Roger wel dat hij er een lange en spannende match van wilde maken. Met deze knapperd op de stoel gaan we altijd voor een vijfsetter…

Cover: Twitter

You May Also Like

Welcome to Miami: Joanna Krupa! (NSFW)

Blond, bruin of ros, wij hulden het motto van K3: alle kleuren van de ...

Vlaamse babes maken Ibiza onveilig

Dat hier een klein feestje is… Ja wij zijn op Ibiza en ja het ...

Bewuster leven met knappe en veelzijdige Griet Vanhees

De redactie van Whatmatters heeft zijn visum verlengd en gaat de grens nog eens ...

Hosting door Fraai