Deze Aston Martin vliegt…

En deze keer niet over het asfalt…

James Bond wrijft zich in de handen. Vanaf nu hoeft 007 zich niet alleen over het asfalt geen zorgen te maken om uit de greep van zijn belagers te blijven, hij kan het nu ook in de lucht met zijn favoriete merk…en dan hebben we het niet over zijn Martini ‘shaken not stirred’, wel over een Aston Martin.

Zo verzorgen de Britse rekels van Aston de aankleding van een ACH130 Aston Martin Edition, oftewel het neusje van de zalm bij Airbus Corporate Helicopters. Doel van deze collab? Een ‘nieuw niveau van esthetica en rigoureuze aandacht voor details’ naar de helikoptermarkt te brengen.

Met speciale kleurcombinaties als Skyfall Silver en Jet Black, Xenon Grey, Arizona of Ultramarine Black val je ook op, net als het interieur. Op de vrijgegeven foto’s van het interieur zie je Oxford Tan, maar je hebt ook de uit Pure Black, Cormorant of Ivory. Uiteraard zijn de stoelen voorzien met een hoofdsteun, inclusief AM-Logo.

Kostprijs? Onbekend al kan je die direct te weten komen als je de bestelbon nu ondertekent. Ze beloven zelfs een eerste vlucht met je nieuwe hebbedingetje al dit kwartaal…u hoort het goed, dit kwartaal. Nog een vervoermiddel nodig om tegen de paasvakantie voor een laatste keer dit seizoen te gaan skiën?

You May Also Like

5 sneakermerken voor de ecologisch bewuste man

Nee, linkse ecologische rakkers zijn we niet bij Whatmatters. Zeker Jens zweert volgens mij ...

Apple pakt uit met een stevig nieuw Pro gamma!

We geven het toe: wij zijn fan! Zonder Macbook Pro zijn we verloren en ...

Helemaal weg van deze RED DOT TATTOOS

We kunnen nog niet teveel verklappen, maar dat we schoon als we zelf zijn, ...

Hosting door Fraai