Belg knalt iedereen op hoopje tijdens eerste manche WRC (video)

Dit jaar voor het eerst wereldkampioen?

Na vijf keer vice-wereldkampioen te zijn geweest is de Poulidor van de WRC, oftewel het wereldkampioenschap rally niet van zin zich op het einde van het seizoen nog eens op het tweede schavotje te laten plaatsnemen. In de legendarische rally van Monte-Carlo liet hij er dan ook geen gras over groeien.

Met zijn Hyundai bleef Thierry Neuville dan ook de Toyota-boys Ogier en Evans te snel af en pakte zo zijn dertiende WK-zege. Grote concurrent en teamgenoot, de Est Ott Tänak, crashte en andere teamgenoot en ex-wereldkampioen Sébastien Loeb liet zien dat het niet meer was wat het ooit is geweest.

Of Neuville zijn goede vorm kan etaleren in Zweden is nog koffiedik kijken. Wegens te weinig sneeuw hang deze ‘winterrally’ er met zijn pootjes uit. Soit, wij zijn alvast benieuwd naar de rest van dit veelbelovend seizoen… maar eerst…de beelden…

Cover: Instagram

You May Also Like

Dit wordt de duurst geveilde Ferrari ooit!

45.000.000 miljoen Euro…voor minder gaat dit rode paard niet weg… Eén ding is zeker…wie ...

Max Verstappen gaat op vakantie als een echte Hollander!

En hoe gaat een echte Hollander op vakantie? Juist! Met de sleurhut, ‘kemper’, caravan! ...

Snelheidsverklikkers vanaf nu verboden in Duitsland

En er is een oplossing… Laat duidelijk zijn dat wij geregeld de Duitse grens ...

Hosting door Fraai