Belg knalt iedereen op hoopje tijdens eerste manche WRC (video)

Dit jaar voor het eerst wereldkampioen?

Na vijf keer vice-wereldkampioen te zijn geweest is de Poulidor van de WRC, oftewel het wereldkampioenschap rally niet van zin zich op het einde van het seizoen nog eens op het tweede schavotje te laten plaatsnemen. In de legendarische rally van Monte-Carlo liet hij er dan ook geen gras over groeien.

Met zijn Hyundai bleef Thierry Neuville dan ook de Toyota-boys Ogier en Evans te snel af en pakte zo zijn dertiende WK-zege. Grote concurrent en teamgenoot, de Est Ott Tänak, crashte en andere teamgenoot en ex-wereldkampioen Sébastien Loeb liet zien dat het niet meer was wat het ooit is geweest.

Of Neuville zijn goede vorm kan etaleren in Zweden is nog koffiedik kijken. Wegens te weinig sneeuw hang deze ‘winterrally’ er met zijn pootjes uit. Soit, wij zijn alvast benieuwd naar de rest van dit veelbelovend seizoen… maar eerst…de beelden…

Cover: Instagram

You May Also Like

De beste sneakerstores van New York

Een shopping trip naar New York is niet compleet zonder een paar snekaers te ...

Met deze Bentley golfclubs ben jij hét mannetje op ‘the green’

Golfen in stijl… Bentley bestaat exact honderd jaar en dat wordt langs alle kanten ...

Kruip eens op de nieuwe Harley Davidson Fat Boy!

Harley Davidson blijkt het de laatste jaren net wat moeilijker te hebben om zijn ...

Hosting door Fraai