Belg knalt iedereen op hoopje tijdens eerste manche WRC (video)

Dit jaar voor het eerst wereldkampioen?

Na vijf keer vice-wereldkampioen te zijn geweest is de Poulidor van de WRC, oftewel het wereldkampioenschap rally niet van zin zich op het einde van het seizoen nog eens op het tweede schavotje te laten plaatsnemen. In de legendarische rally van Monte-Carlo liet hij er dan ook geen gras over groeien.

Met zijn Hyundai bleef Thierry Neuville dan ook de Toyota-boys Ogier en Evans te snel af en pakte zo zijn dertiende WK-zege. Grote concurrent en teamgenoot, de Est Ott Tänak, crashte en andere teamgenoot en ex-wereldkampioen Sébastien Loeb liet zien dat het niet meer was wat het ooit is geweest.

Of Neuville zijn goede vorm kan etaleren in Zweden is nog koffiedik kijken. Wegens te weinig sneeuw hang deze ‘winterrally’ er met zijn pootjes uit. Soit, wij zijn alvast benieuwd naar de rest van dit veelbelovend seizoen… maar eerst…de beelden…

Cover: Instagram

You May Also Like

Porsche lanceert nu ook een instapmodel van zijn iconische 911

Een instapmodel waar wij al heel blij mee zouden zijn… Wij zijn ondertussen aan ...

Whatmatters On Tour: Autosalon Brussel met Tendens TV (Video)

Whatmatters vs Leylah Alliet The Brussels Motor Show wordt vandaag afgesloten en uiteraard kon ...

Hosting door Fraai