Belachelijke Belgische autobelastingen uitgelegd in ware Pulp Ficton-style

Hilarisch…

Ja, we worden genaaid en regeringen (ja, wij hebben er nog altijd meer dan één voor een land zo groot als een knikker) spelen maar al te graag in op trends of beter lees als ‘waar kunnen we geld uitslaan?’

Waar we dik tien jaar geleden nog belastingsgeld terugkregen als we een diesel kochten, wordt diezelfde wagen ondertussen gewoon uit steden geweerd. Nu is het al elektrisch en CNG wat de klok slaat maar een recent onderzoek van VRT NWS wijst uit dat ze niet zo groen zijn als ze voorgesteld worden. We zijn benieuwd hoe ze dit varkentje weer gaan wassen.

Wie wel van aanpakken weet, zijn de grappige kerels van Fleet TV, zij leggen in hilarische en ware Pulp Fiction stijl uit hoe de Belgische fiscus ons langs alle kanten naait. “Belastingen for Dummies” op zijn best…

You May Also Like

Wordt deze Fisker een Tesla-killer?

‘Surprise, You didn’t see this coming!’ Met deze woorden aan Elon Musk werd tijdens de Consumer ...

Een brommer, fiets of moto? Noem het gewoon de Munro 2.0

Chinezen zijn met veel en ze kunnen veel, naast koken ook elektrische motors bouwen ...

Koop de F1-bolide van Schumacher

De Ferrari van Michael Schumacher kopen? Nee, hier gaan we geen grapjes over maken, ...

Hosting door Fraai