Belachelijke Belgische autobelastingen uitgelegd in ware Pulp Ficton-style

Hilarisch…

Ja, we worden genaaid en regeringen (ja, wij hebben er nog altijd meer dan één voor een land zo groot als een knikker) spelen maar al te graag in op trends of beter lees als ‘waar kunnen we geld uitslaan?’

Waar we dik tien jaar geleden nog belastingsgeld terugkregen als we een diesel kochten, wordt diezelfde wagen ondertussen gewoon uit steden geweerd. Nu is het al elektrisch en CNG wat de klok slaat maar een recent onderzoek van VRT NWS wijst uit dat ze niet zo groen zijn als ze voorgesteld worden. We zijn benieuwd hoe ze dit varkentje weer gaan wassen.

Wie wel van aanpakken weet, zijn de grappige kerels van Fleet TV, zij leggen in hilarische en ware Pulp Fiction stijl uit hoe de Belgische fiscus ons langs alle kanten naait. “Belastingen for Dummies” op zijn best…

You May Also Like

Aston Martin DBS Superleggera Volante is summerproof

Laat de zomer maar beginnen… Wat hebben wij toch een beetje spijt in de ...

Driftkoning drift heel Nürburgring af in Ford Mustang van 900PK

Dat kostte hem alvast 12 bandjes per ronde… Driften…ondergetekende durft zijn Duitser wel eens ...

Baywatch-ster droomt van 90-jarige miljardair

En trok hem gelijk af in een privé-jet… Zij die Baywatch gezien hebben herinneren ...

Hosting door Fraai