Belachelijke Belgische autobelastingen uitgelegd in ware Pulp Ficton-style

Hilarisch…

Ja, we worden genaaid en regeringen (ja, wij hebben er nog altijd meer dan één voor een land zo groot als een knikker) spelen maar al te graag in op trends of beter lees als ‘waar kunnen we geld uitslaan?’

Waar we dik tien jaar geleden nog belastingsgeld terugkregen als we een diesel kochten, wordt diezelfde wagen ondertussen gewoon uit steden geweerd. Nu is het al elektrisch en CNG wat de klok slaat maar een recent onderzoek van VRT NWS wijst uit dat ze niet zo groen zijn als ze voorgesteld worden. We zijn benieuwd hoe ze dit varkentje weer gaan wassen.

Wie wel van aanpakken weet, zijn de grappige kerels van Fleet TV, zij leggen in hilarische en ware Pulp Fiction stijl uit hoe de Belgische fiscus ons langs alle kanten naait. “Belastingen for Dummies” op zijn best…

You May Also Like

Stoere Hell's Angel Emily is het mooiste wat je vandaag te zien krijgt

Een engeltje op een heerlijke Harley Davidson… Is dit een open sollicitatie om een ...

De sportieve limousine van Lexus: LS 500 F Sport

Eerlijk, we hebben Lexus niet echt top of mind zitten als we aan luxewagens ...

De nieuwe Aston Martin DB 11 Cabrio

Mijn favoriete automerk? Het zijn er wel een aantal maar Aston Martin staat ongetwijfeld ...

Hosting door Fraai