Whatmatters Real Estate: Max Verstappens appartement in Monaco

Kostprijs? 16.000.000 euro…

Monaco… wij zijn fan! We komen er dan ook wel een paar keer per jaar. Is het niet om een auto te testen, dan is het gewoon tijdens de zomer op vakantie. Zouden we in het warme belastingsparadijs kunnen wonen? Ja, ware het niet dat wij niet over de nodige sollen beschikken.

Wie heeft deze wel? Juist, Max Verstappen. De halve Belg en F1-sensatie heeft er net als merendeel van zijn collega’s zijn optrekje. Met een vermogen van 25.000.000 euro zou je denken, gekocht maar niets is minder waar. Hij huurt een buitengewoon appartement in het (kan het nog meer?) residentiële en naar Monaco-normen erg rustige Fontvieille. Met de helihaven in de achtertuin is hij ook binnen de 10 minuten op Nice Airport.

Of hij het niet kan kopen? Jawel, maar dan is hij gelijk 65% van zijn vermogen kwijt want de stulpjes in die buurt worden geschat op 16.000.000 euro. Hoewel hij huurt (schatting rond 16.000 euro/maand) en het dus niet zijn pand is, laat hij het wel netjes inrichten…en dat mag door de moeder des huizes zijn. Ze blijft dan ook geregeld effe hangen in de mondaine stadstaat. Hotel Mama op verplaatsing…moet kunnen Max!

 

You May Also Like

Whatmatters Real Estate: Villa in Knokke (2.700.000)

Wie woont er nu niet graag aan zee? Het werd een zonnig weekendje en ...

Dé vechtsporten die jij onder de knie moeten krijgen?

Ok, vrouwen kunnen en willen de dag van vandaag hun eigen mannetje staan, maar ...

Jetskiën op Lake Powell moet sowieso op jouw bucket list staan

Een enkeltje Utah graag… Roadtrippen doorheen de Westelijke Staten in de VS, we hebben ...

Hosting door Fraai