Whatmatters Real Estate: Max Verstappens appartement in Monaco

Kostprijs? 16.000.000 euro…

Monaco… wij zijn fan! We komen er dan ook wel een paar keer per jaar. Is het niet om een auto te testen, dan is het gewoon tijdens de zomer op vakantie. Zouden we in het warme belastingsparadijs kunnen wonen? Ja, ware het niet dat wij niet over de nodige sollen beschikken.

Wie heeft deze wel? Juist, Max Verstappen. De halve Belg en F1-sensatie heeft er net als merendeel van zijn collega’s zijn optrekje. Met een vermogen van 25.000.000 euro zou je denken, gekocht maar niets is minder waar. Hij huurt een buitengewoon appartement in het (kan het nog meer?) residentiële en naar Monaco-normen erg rustige Fontvieille. Met de helihaven in de achtertuin is hij ook binnen de 10 minuten op Nice Airport.

Of hij het niet kan kopen? Jawel, maar dan is hij gelijk 65% van zijn vermogen kwijt want de stulpjes in die buurt worden geschat op 16.000.000 euro. Hoewel hij huurt (schatting rond 16.000 euro/maand) en het dus niet zijn pand is, laat hij het wel netjes inrichten…en dat mag door de moeder des huizes zijn. Ze blijft dan ook geregeld effe hangen in de mondaine stadstaat. Hotel Mama op verplaatsing…moet kunnen Max!

 

You May Also Like

Cristiano Ronaldo showt waanzinnig prijzig klokje om de pols

Een horloge op Champions League niveau… ’s Werelds beste voetballer, althans voor de niet Messi-fans, ...

Vice-wereldkampioen Fitness Model Henny Seroeyen gaat boksen!

‘Oep zijn bakkes, oep zijn bakkes’ De laatste keer we dit massaal door onze kelen ...

Visje Emily Riemer willen wij wel aan de haak slaan

Hengelen maar… Wat doe je op een brugdag als vandaag? Wél, trossen los en ...

Hosting door Fraai