Whatmatters Real Estate: Ghost House in Warwickshire

Griezelig strak en stijlvol

Wanneer architectuur ook kunst kan worden. Dat moeten de heren van BPN Architects in het achterhoofd hebben gehad toen ze deze minimalistische en erg moderne villa uit hun vingers op tafel neerpenden. ‘Ghost House’ werd geboren.

Hoewel de betonnen constructie er heel simpel uitziet, is het dit zeker en vast niet. Het zit vol met mooie minimalistische details en daar het huis deels verzonken is in de grond, met daar omheen twee waterpartijen is er wel breder denkwerk moeten gebeuren.

De combinatie van een rauwe betonnen vloer, muur en plafond met een hoop zwarte details met vooral in het oog springend, de twee gigantische trappen, maakt het plaatje helemaal af.

Wat de kostprijs is van dit pareltje op het Engelse platteland, is een geheim dat enkel de, zeker wel gefortuneerde eigenaar, weet. Dat er minstens zes nulletjes op de bankrekening zullen moeten staan, is sowieso een feit. Wij hebben dit (nog) niet, dus jammer maar helaas, hoewel we er ons zeker zien wonen, zal onze naam niet op de brievenbus prijken.

Bron: Madpac

You May Also Like

BB CHUM pakt uit met 3 nieuwe modellen, wij geven er eentje weg!

Over heel de wereld hebben we vriendjes, maar natuurlijk het meest in België en ...

NikeLab meets Olivier Rousteing

Eerlijk van Nike hadden we al gehoord, maar Olivier Rousteing was de Whatmatters redactie ...

Een peer op je muil van Stookolie 010

In het weekend mag de alcohol toch net wat pittiger nee? Kan je wel ...

Hosting door Fraai