Whatmatters Real Estate: Ghost House in Warwickshire

Griezelig strak en stijlvol

Wanneer architectuur ook kunst kan worden. Dat moeten de heren van BPN Architects in het achterhoofd hebben gehad toen ze deze minimalistische en erg moderne villa uit hun vingers op tafel neerpenden. ‘Ghost House’ werd geboren.

Hoewel de betonnen constructie er heel simpel uitziet, is het dit zeker en vast niet. Het zit vol met mooie minimalistische details en daar het huis deels verzonken is in de grond, met daar omheen twee waterpartijen is er wel breder denkwerk moeten gebeuren.

De combinatie van een rauwe betonnen vloer, muur en plafond met een hoop zwarte details met vooral in het oog springend, de twee gigantische trappen, maakt het plaatje helemaal af.

Wat de kostprijs is van dit pareltje op het Engelse platteland, is een geheim dat enkel de, zeker wel gefortuneerde eigenaar, weet. Dat er minstens zes nulletjes op de bankrekening zullen moeten staan, is sowieso een feit. Wij hebben dit (nog) niet, dus jammer maar helaas, hoewel we er ons zeker zien wonen, zal onze naam niet op de brievenbus prijken.

Bron: Madpac

You May Also Like

Aster Nzeyimana, de trendy journalist van Sporza!

Op de vooravond van de Olympische Spelen van Rio 2016 hadden we de eer ...

Nederlands label kleedt de sterren van ARSENAL

Altijd al een profvoetballer willen zijn en dan nog bij voorkeur in de Engelse ...

north-sea-beer-oostende

Whatmatters on the road : North Sea Beer festival

Oostende : de zee, mossels, het strand, toerisme en bier. Niet meteen misschien een ...

Hosting door Fraai