Whatmatters On Tour: Première Star Wars: The Rise of Skywalker

Tegen een BV-feestje zeggen we niet nee

Gisteren ging in de spiksplinternieuwe IMAX-zaal in Kinepolis Antwerpen ‘Star Wars: The Rise of Skywalker’ in première, naar het schijnt ook gewoon de negende en definitief laatste film van misschien wel de bekendste filmsaga aller tijden. Of dit echt het einde van 42 jaar Star Wars betekent? Met kassakrakers die zowat alle Star Wars-films zijn, moeten we dit ongetwijfeld met de nodige voorzichtigheid meedelen. Er zouden stiekem al plannen zijn voor twee nieuwe trilogieën. Soit, de laatste of niet, met de nodige hapjes, drankjes en animatie werden we dan ook als een ware Jedi ontvangen in Kinepolis Antwerpen.

Wij en tal van BV’s als Alex Agnew, Henny Seroeyen, Kelly Pfaff, Babs en Vincent, William Bouva, Gille Van Bouwel, Tinne Oltmans, DJ Makasi en vele anderen zagen dat het goed was.

Over het verhaal zelf, willen we spoilergewijs niets kwijt. Om je te verlekkeren op de film die vanaf vandaag in de zalen draait, geven we je wel de trailer mee.

Dat Disney, die de film distribueert, dit ook in zijn themaparken tot leven zal doen komen is een feit. Enkele scènes uit de film komen terug in de razend populaire attractie ‘Star Tours: The Adventure Continue’ waarbij je een 3D-reis maakt naar de planeten uit de saga. Vanaf 11 januari gaat ‘Star Wars: Legends of the Force’ van start in het Franse park. Op de foto met Chewbacca, nieuwkomer Kylo Ren, een Stormtrooper tijdens indrukwekkende lichtshows? Het kan allemaal!

You May Also Like

Het Sushi & Azië in Antwerpen Festival

Festivals, ze zijn er in alle maten, kleuren en vormen. Zowel muzikaal, artistiek als ...

De Kleine Zavel kaapt titel 'Beste Restaurant' weg op Hospitality Awards

De Post, het zijn knoeiers… althans daar gaan we toch vanuit. Ongetwijfeld hebben ze ...

Whatmatters ontsnapt NIPT aan Mystery 19

Ons hou je niet tegen… Of we eens een middagje wilden komen spelen in een ...

Hosting door Fraai