Van Amberleigh West raken wij compleet het Noorden kwijt

Waar is jouw kompas als je hem nodig hebt? 

Over het Westen gesproken, in de Verenigde Staten zijn ze nogal preuts als het gaat over seks en alles wat errond hangt. Woordjes als fuck en pretstengel worden weggepiept in tv-shows en op Facebook en Instagram kleuren ze helemaal schaamrood als er ook maar iets dat op een vrouwenborst lijkt op hun platform wordt gepubliceerd. Een foto met iets te veel naakt kan je dan ook best vergelijken met een Noord-Koreaan met een Zuid-Koreaanse vlag in de handen. Verraad en als het iets teveel gebeurt een account dat zonder pardon wordt geëxecuteerd.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Amberleigh West (@amberleighwest) op

Soit, wie de grenzen van het ‘verraad’ zeker en vast opzoekt is Amberleigh West. Deze slinkse jongedame heeft een Twitter-profiel waar ze wel voor de Full Monty gaat en ze slaagt erin af en toe ook een kleine preview te lossen op Instagram.

Het Amerikaans model is ook even de geschiedenis ingegaan als laatste naakte ‘Playmate of the Month’. Na haar verkiezing tot Playmate, in januari 2016, hadden ze bij Playboy even genoeg van naakte vrouwen. Gelukkig voor de lezers van het blootblad van wijlen Hugh Hefner, misten ze snel de pikantere pics van Amberleigh en haar collega’s en was hun honger naar naakte vrouwen snel terug.

Soit, als er één is van wie we het noorden, euh westen kwijt zijn, is het Amberleigh wel…

 

You May Also Like

Whatmatters Throwback: Love Island knapperd Rowéna Verdaasdonk

Lang voor ze op Love Island zich in de euh, handen van Handyman Stenn ...

Whatmatters zoekt het uit … Hoe date je een topmodel?

Hoewel wij bij Whatmatters zelf al verstrengeld zitten in een vaste relatie met twee ...

Met Sharon Pieksma naar Ibiza?

Als je wilt weten waar ze topmodellen kweken, steek dan even de grens over ...

Hosting door Fraai