Van Amberleigh West raken wij compleet het Noorden kwijt

Waar is jouw kompas als je hem nodig hebt? 

Over het Westen gesproken, in de Verenigde Staten zijn ze nogal preuts als het gaat over seks en alles wat errond hangt. Woordjes als fuck en pretstengel worden weggepiept in tv-shows en op Facebook en Instagram kleuren ze helemaal schaamrood als er ook maar iets dat op een vrouwenborst lijkt op hun platform wordt gepubliceerd. Een foto met iets te veel naakt kan je dan ook best vergelijken met een Noord-Koreaan met een Zuid-Koreaanse vlag in de handen. Verraad en als het iets teveel gebeurt een account dat zonder pardon wordt geëxecuteerd.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Amberleigh West (@amberleighwest) op

Soit, wie de grenzen van het ‘verraad’ zeker en vast opzoekt is Amberleigh West. Deze slinkse jongedame heeft een Twitter-profiel waar ze wel voor de Full Monty gaat en ze slaagt erin af en toe ook een kleine preview te lossen op Instagram.

Het Amerikaans model is ook even de geschiedenis ingegaan als laatste naakte ‘Playmate of the Month’. Na haar verkiezing tot Playmate, in januari 2016, hadden ze bij Playboy even genoeg van naakte vrouwen. Gelukkig voor de lezers van het blootblad van wijlen Hugh Hefner, misten ze snel de pikantere pics van Amberleigh en haar collega’s en was hun honger naar naakte vrouwen snel terug.

Soit, als er één is van wie we het noorden, euh westen kwijt zijn, is het Amberleigh wel…

 

You May Also Like

Antwerps ongeslepen diamantje is Playboy Playmate of The Year

Lief klein konijntje… Had geen vliegje op zijn neus maar deed wel een gooi ...

Carrie Minter heeft een eigen gym en dat merk je…

Nope, wij hadden nog nooit van Carrie Minter gehoord. Tot de vrienden van Maxim ...

Dit is dé reden waarom Burning Man het heetste festival ter wereld is!

Vrouwen zetten de man letterlijk en figuurlijk in vuur en vlam… Nog nooit van ...

Hosting door Fraai