Sergio Herman opent restaurant Le Pristine in het modehart van Antwerpen

Eentje dat we zeker moeten ontdekken…

Le Pristine opent in april haar deuren aan de Lange Gasthuisstraat 13 in Antwerpen. De bezieler van dit fine casual dining project is niemand minder dan Sergio Herman. Het concept: Zeeuwse terroir met Italiaanse flair.

Het kloppend hart van de Modewijk in Antwerpen krijgt er dus een culinaire hotspot bij met enerzijds Le Pristine restaurant en anderzijds Le Pristine café. De zaak combineert het beste van de Zeeuwse terroir met de klasse en flair van Italië. Internationaal geïnspireerd maar met een focus op lokale producten.

De naam Le Pristine komt van het Engelse woord ‘Pristine’ en betekent puur en authentiek. Twee kernwoorden die Sergio Herman bij elk project hoog in het vaandel draagt. Het is een Engels woord maar voelt tegelijk heel Frans aan. Met deze referentie wordt de link gemaakt naar de gastronomische brasserie cultuur en wordt meteen het internationale karakter onderstreept.

Waar er bij Le Pristine gewerkt wordt met reservaties en walk-ins, wordt
Le Pristine café een plek voor enkel walk-ins. Ideaal dus voor een korte stop tijdens het shoppen.

Vanaf april kan Antwerpen proeven van het beste van wat Le Pristine te bieden heeft. Binnenkort worden de samenstelling van het team, de openingsdatum en het menu bekendgemaakt.

Foto credit : Max Vicca

You May Also Like

Macha Thee, groener dan groen

Terwijl we met zijn allen nog van koffiebar naar koffiebar hoppen, is thee de ...

World's End Rum: Goud in Berlijn

Rum, eerlijk? We kennen er niets van bij Whatmatters. Veel meer dan het feit ...

Freshdrip l Je barista in je zak!

Ben je diep vanbinnen een barista, lust je graag een kopje koffie, maar heb ...

Hosting door Fraai