Poedelnaakte dochter van Madonna op catwalk maakt de tongen los

Letterlijk en figuurlijk

Met een moeder als Madonna als voorbeeld, weet je dat je wel iets kan en mag verwachten van Lourdes Leon, de 23-jarige dochter van het 61-jarige popicoon. En dat ze zelf de controverse niet uit de weg gaat is wel duidelijk. Zo was Lourdes voor het eerst als model te zien tijdens het kunstevenement Art Basel in Miami. Het werd vooral een hitsig optreden.

In de 2020 campagne ‘Love Different’ van Desigual zagen we Lourdes en haar collega’s in ware orgie-stijl al kussend uit de kleren gaan. Lourdes, enkel nog met een vleeskleurig slipje en klevers over haar tepels liet het graag gebeuren. Als Desigual met deze catwalk-show de wereld wou rondgaan, is het bij deze ook gewoon gelukt.

You May Also Like

Mariska, de drijvende kracht achter modellenbureau Real Looks

Ooit al van een ‘Zeeuw’ gehoord? Zeeuwse uiteraard wel, want wees nu eerlijk…wie slurpt ...

Wij losten de ‘Tablet of Whatmatters’ op EOTB Double Dutch-babe Jamecia

Vergeet Temptation Island, vergeet Love Island, wil je keiharde actie en drama van een ...

What a NICEfamily!

Céline Schraepen ken je toch? Ofwel van het super succesvolle duo TotallyTwo, zowat de ...

Hosting door Fraai