Poedelnaakte dochter van Madonna op catwalk maakt de tongen los

Letterlijk en figuurlijk

Met een moeder als Madonna als voorbeeld, weet je dat je wel iets kan en mag verwachten van Lourdes Leon, de 23-jarige dochter van het 61-jarige popicoon. En dat ze zelf de controverse niet uit de weg gaat is wel duidelijk. Zo was Lourdes voor het eerst als model te zien tijdens het kunstevenement Art Basel in Miami. Het werd vooral een hitsig optreden.

In de 2020 campagne ‘Love Different’ van Desigual zagen we Lourdes en haar collega’s in ware orgie-stijl al kussend uit de kleren gaan. Lourdes, enkel nog met een vleeskleurig slipje en klevers over haar tepels liet het graag gebeuren. Als Desigual met deze catwalk-show de wereld wou rondgaan, is het bij deze ook gewoon gelukt.

You May Also Like

Welke Braziliaanse heeft mooiste kont(je)? Oordeel gerust zelf!

Als er één ding is waar Latijns-Amerikaanse vrouwen graag mee uitpakken zijn het hun ...

Melissa, de nieuwste ster uit 'The Sky is The Limit'!

“Sterren komen, sterren gaan…alleen Elvis blijft bestaan”…Toepasselijker kon het liedje tijdens ons ritje naar ...

Kyla Grandy: weinig woorden nodig!

We mogen dan niet echt wild worden van de Ford wagens, dat is wel ...

Hosting door Fraai