Pimp je eindejaarsoutfit met de ‘Sutra’-accessoires van D’AUTAN

Een knipoog naar de Kamasutra

Voor de gloednieuwe mannencollectie heeft het Antwerpse accessoirelabel D’AUTAN zich op het eeuwenoude Indiase boek van de Kamasutra geïnspireerd. De handgeschilderde dessins, die eigen zijn aan het brand DNA van D’AUTAN, zijn deze keer handgetekende silhouetten van koppels. De dessins lijken op het eerste gezicht gebaseerd op oosterse tekens maar een geoefend oog ziet de ludieke knipoog naar de Kamasutra. Klassieke, stijlvolle accessoires met een creatieve ‘touch’. Deze “SUTRA” accessoirelijn omvat een verrassend gamma aan accessoires zijnde bretellen, dassen, strikken en pochetten, en dit in de meest uiteenlopende kleuren: van heel klassieke donkere tinten tot funky, kleurrijke schakeringen.

De nieuwe mannencollectie is verkrijgbaar in de twee nieuwe D’AUTAN pop-up stores: in de Groendalstraat 5 in Antwerpen & in de Dorpsstraat 21 in Kapellen. Uiteraard kan je deze accessoires, die tussen de 35 en 99 euro liggen, ook gewoon bestellen via de webshop.

Zie je jezelf al met een Kamasutra-das, -strik of -bretellen aan tafel zitten bij je schoonmoeder? Niet twijfelen dan!

 

You May Also Like

FIFA 18, De eerste beelden!

Gamefanaten, deze week is het in Keulen te doen! Als je iets of wat ...

Vergeet Stan Smith…hier is… Na-Kel Smith

We hebben allemaal ‘Stannekes’ in onze schoenkast staan. Je kent ze wel…de Adidas sneaker ...

Tag Heuer dropt limited edition ter ere van 85e verjaardag Jack Heuer

Hoewel Tag Heuer al opgericht is in 1860 door Edouard Heuer, was het zijn ...

Hosting door Fraai