Met deze McSneaker loop je de fastfoodkilo’s er zo weer af

En jij kan hem winnen! 

Ok, zij die ons kennen weten dat we wel vaker een hamburger achter de kiezen steken. Maar hoe in godsnaam krijg je die kilo’s overtollig vet weer weg? Wél, daar hebben de rekels van McDonalds alvast iets op gevonden, de McSneaker.

Het einde van het jaar is in zicht en dan vliegen de cadeautjes ons rond de oren. Zo ook bij McDonalds, die opnieuw hun Cadeau Kalender onthullen en zo iedereen verlekkeren op extra goeie deals. Om het dit jaar nog even een extra boost te geven heeft de hamburgerketen naast de gebruikelijke kortingen ook nog eens een heuse Hidden Cadeau Kalender als we onze Noorderburen mogen geloven.

Door middel van geheimzinnige aanwijzingen in de McDonalds app kan je dan kans maken op verschillende prijzen zoals bijvoorbeeld het eten van een Big Mac in New York en jawel deze McSneaker, een op maat gemaakte sneaker en ongetwijfeld een collectors item dat jij nooit wilt laten liggen.

You May Also Like

Not-Another-Bill

Verrassingen we zijn er dol op bij Whatmatters in tegenstelling tot verassingen, vergis jullie ...

Nooit meer opruimen! Deze (Nissan-)slippers parkeren zichzelf!

Mannen opgelet, dit is de uitvinding van deze eeuw! Wiens lief/vrouw/bijslaap heeft nog nooit ...

Een geestelijke gin: BISHOP'S GIN

Nee, overdreven katholiek of vroom zijn we niet bij Whatmatters. Daarvoor genieten we teveel ...

Hosting door Fraai