Met deze McSneaker loop je de fastfoodkilo’s er zo weer af

En jij kan hem winnen! 

Ok, zij die ons kennen weten dat we wel vaker een hamburger achter de kiezen steken. Maar hoe in godsnaam krijg je die kilo’s overtollig vet weer weg? Wél, daar hebben de rekels van McDonalds alvast iets op gevonden, de McSneaker.

Het einde van het jaar is in zicht en dan vliegen de cadeautjes ons rond de oren. Zo ook bij McDonalds, die opnieuw hun Cadeau Kalender onthullen en zo iedereen verlekkeren op extra goeie deals. Om het dit jaar nog even een extra boost te geven heeft de hamburgerketen naast de gebruikelijke kortingen ook nog eens een heuse Hidden Cadeau Kalender als we onze Noorderburen mogen geloven.

Door middel van geheimzinnige aanwijzingen in de McDonalds app kan je dan kans maken op verschillende prijzen zoals bijvoorbeeld het eten van een Big Mac in New York en jawel deze McSneaker, een op maat gemaakte sneaker en ongetwijfeld een collectors item dat jij nooit wilt laten liggen.

You May Also Like

Buffel gin: "To good to be a secret."

Dat de Whatmatters redacteur die dit stukje typt in zijn jeugdjaren een veelbelovend voetballertje ...

Biski…oftewel jetskiën met een bike

Ok, we zijn midden dertigers en als je onze levensstijl wat volgt, zal het ...

Het gemak van wijn kopen in de online webshop

Tegenwoordig is alles wel online te bestellen. Van de dagelijkse boodschappen tot een volledig ...

Hosting door Fraai