James Bond is nog niet klaar om te sterven

Dit is de trailer van No Time to Die

Daniel Craig kruipt voor de allerlaatste keer in de huid van James Bond en jawel, zoals we gewend zijn, hij haalt voor de laatste keer ook alles nog eens uit de kast. Strak in het pak, met heerlijke gadgets, een waanzinnige Aston Martin en uiteraard een bloedmooie Bond-girl is hij klaar om alle Bond-fanaten nog eens een laatste keer in te pakken.

Het verhaal? Onze James heeft de geheime dienst verlaten maar zijn pensioen is er eentje van korte duur. Wanneer een oude bekende van de CIA, Felix, opduikt en hem om een gunst vraagt, kan deze laatste natuurlijk niet weigeren. Zo krijgt 007 de opdracht om een vermiste wetenschapper op te sporen en dat loopt zoals vanzelfsprekend niet van een leien dakje.

Actie met een snuifje humor van de bovenste plank. Kijk maar mee naar de trailer!

You May Also Like

Steek je ‘Stranger things’ Nike’s maar effe in brand!

Code Rood! Alsof het vandaag nog niet warm genoeg is, gooien we er nog ...

F1-held Charles Leclerc knalt tegen 240 km/u in Ferrari door straten van Monaco

Geen GP van Monaco dit jaar?  Dat houdt me niet tegen moet onze F1-held ...

Undercover 2: Dit zijn de eerste beelden!

Wij kunnen alvast niet meer wachten! Fans van Tom Waes opgelet! Na een fantastisch ...

Hosting door Fraai