Is nieuwe Aerokit op 911 knipoog naar nieuwe GT3?

Wie zal het zeggen…

Terwijl het nog vol ongeduld wachten is op een GT3-versie van de nieuwe 911 (992) brengen de sympathieke heren uit Stuttgart volgens onze bronnen bij Porsche Nederland ondertussen wel een nieuwe Aerokit op de markt. Niet dat dit onthutsend wereldnieuws is, dat hebben ze in het verleden ook al bij zowat elke generatie 911 gedaan.

Eerlijk? Het ziet er wel bruut uit. Een extra lipje vooraan en een, voor ons toch, geslaagde achterbumper maakt van de stijlvolle Porsche alvast een klein deugnietje waarmee je het liefst van al de grenzen van de middelpuntvliedende kracht wilt gaan verkennen.

Misschien is naast deze Aerokit ook een goede sportzetel iets wat we zonder morren op de optielijst zouden zetten. Soit, wij zijn fan!

 

You May Also Like

Hosting door Fraai