Driften in de Groene Hel doe je zo…

Hoewel het ten strengste verboden is…

Het zit erop…de Tourist Drives Nordschleife voor 2019 zijn allemaal gepasseerd en het is wachten op de dag de Nürburgring in 2020 opnieuw talrijke would-be racepiloten mag verwelkomen. Uiteraard hebben er ook dit jaar heel wat onstuimige rekels hun scheurijzer op twee of vier wielen richting verdoemenis of hel gereden maar met Kerstmis voor de deur houden we het deze keer bij de kerels die er wel verstand van hebben en hun bolides graag zijdelings door de bochten van de Groene Hel gooien.

Ok, het is in principe verboden maar daarom levert het geen minder toffe beelden op. Dat het vooral mannen met BMW’s waren die hun banden opstookten is misschien typerend… hebben zij geen schijt aan alles?

Met welke auto wij rijden? Geen commentaar! Over naar De Hel!

You May Also Like

Begeeft BMW zich op de pickup-markt?

Die stagiairs toch… Wat als je als stagiair je volledig mag laten gaan met ...

Te Koop: Taxi uit…Taxi

Kostprijs…tussen de 8.000 en 10.000€… Een koopje? We zitten toch met een klein probleempje ...

Porsche lanceert nu ook een instapmodel van zijn iconische 911

Een instapmodel waar wij al heel blij mee zouden zijn… Wij zijn ondertussen aan ...

Hosting door Fraai