Driften in de Groene Hel doe je zo…

Hoewel het ten strengste verboden is…

Het zit erop…de Tourist Drives Nordschleife voor 2019 zijn allemaal gepasseerd en het is wachten op de dag de Nürburgring in 2020 opnieuw talrijke would-be racepiloten mag verwelkomen. Uiteraard hebben er ook dit jaar heel wat onstuimige rekels hun scheurijzer op twee of vier wielen richting verdoemenis of hel gereden maar met Kerstmis voor de deur houden we het deze keer bij de kerels die er wel verstand van hebben en hun bolides graag zijdelings door de bochten van de Groene Hel gooien.

Ok, het is in principe verboden maar daarom levert het geen minder toffe beelden op. Dat het vooral mannen met BMW’s waren die hun banden opstookten is misschien typerend… hebben zij geen schijt aan alles?

Met welke auto wij rijden? Geen commentaar! Over naar De Hel!

You May Also Like

Bugatti is jarig en viert dit zo!

Zo blazen we 110 kaarsjes op een taart uit… Ongetwijfeld met een uitlaat die de ...

Ferrari onthult dakloze 812 Superfast

En ‘Superfast’ is hij wel… Maar eigenlijk heet deze auto niet 812 Superfast maar ...

Geduld…hét woord voor zij die een Tesla 3 besteld hebben

Eens je met een Tesla 3 geredden hebt, wil je geen andere auto meer, ...

Hosting door Fraai