Deze (dure) mancave is een droom van elke vent

Het kost je wel $10.000.000

Jullie zullen waarschijnlijk “Ferris Bueller’s Day Off” niet kennen maar dit was één van de grootste bioscoophits uit de jaren ’80. Wie de film wel kent, of vraag gerust aan uw pa, kent sowieso ook die waanzinnige garage waarin onder andere een Ferrari 250 GT California werd gesteld. Laat dit nu net de inspiratie zijn waarop The Shiflet Group zich heeft laten inspireren om hun eigen droomgarage te bouwen.

Plaats van het gebeuren, Austin, Texas. The Dream Garage lijkt net op de garage uit Ferris Bueller maar ze steken hem wel in een hedendaags jasje wat wil zeggen, meer ruimte, meer wagens en uitgerust zoals een hedendaagse garage moet ingericht zijn. De ideale locatie dus om een miljoenencollectie aan BMW’s, Porsches, Ferrari’s, motoren,…te combineren met handmate meubels, brute geluidssysteem en uiteraard een lift om alles naar de tweede verdieping te brengen.

Een droom van een mancave voor elke man. Nu je vrouw nog overtuigen…
En misschien ook 5+2 juiste cijfers aankruisen tijdens de volgende Euromillion-trekking!

You May Also Like

Met deze sigaar is jouw bankrekening ‘de sigaar’

De duurste exemplaren op een rijtje… Roken wij wel eens een sigaar? Als we ...

In GTA 5 ben jij dankzij nieuwe update de baas van je eigen nachtclub

Waan je de nieuwe ‘Frank Verstraeten’ in GTA 5 Voor de iets jongere lezers ...

Louis Vuitton goes smartwatch: Tambour Horizon

Smartwatches, zijn nog steeds niet doorgebroken. Apple en Samsung hebben het al geprobeerd, maar ...

Hosting door Fraai