Deze (dure) mancave is een droom van elke vent

Het kost je wel $10.000.000

Jullie zullen waarschijnlijk “Ferris Bueller’s Day Off” niet kennen maar dit was één van de grootste bioscoophits uit de jaren ’80. Wie de film wel kent, of vraag gerust aan uw pa, kent sowieso ook die waanzinnige garage waarin onder andere een Ferrari 250 GT California werd gesteld. Laat dit nu net de inspiratie zijn waarop The Shiflet Group zich heeft laten inspireren om hun eigen droomgarage te bouwen.

Plaats van het gebeuren, Austin, Texas. The Dream Garage lijkt net op de garage uit Ferris Bueller maar ze steken hem wel in een hedendaags jasje wat wil zeggen, meer ruimte, meer wagens en uitgerust zoals een hedendaagse garage moet ingericht zijn. De ideale locatie dus om een miljoenencollectie aan BMW’s, Porsches, Ferrari’s, motoren,…te combineren met handmate meubels, brute geluidssysteem en uiteraard een lift om alles naar de tweede verdieping te brengen.

Een droom van een mancave voor elke man. Nu je vrouw nog overtuigen…
En misschien ook 5+2 juiste cijfers aankruisen tijdens de volgende Euromillion-trekking!

You May Also Like

Een icoon herboren: Bang & Olufsen brengt de nieuwe Beosound A1 uit

Music Maestro… Bang Olufsen heeft afgelopen week de Beosound A1 2e generatie uitgebracht, de ...

Bang & Olufsen Beovision 14: Een levend kunstwerk

Met twee redacteurs naast een voltijdse baan, wat voetbal, tennis, de nodige hotspots (lees ...

Nostalgisch gamen doe je op deze Game Boy

Maar niet van Nintendo… Game Boy…pure nostalgie. We moeten een jaar of tien geweest ...

Hosting door Fraai