Deugnietje Lauren Summer is het zonnetje in huis

Een beachbabe pur sang.

Voor wie het het hele jaar door zomert? Lauren ‘what’s in her name’ Summer! Niet alleen omdat ze een zomerse naam draagt en in Sunshine State, Florida, woont maar ook gewoon omdat deze 25-jarige Iers-Amerikaanse gewoon dagelijks knalhete foto’s op Instagram post.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lauren Summer (@heylaurensummer) op

Of ze nu als volleerd huisvrouw de was aan het uitladen is, als volleerd keukenprinses in de keuken staat, het genieten is van een lunch, het laatste nieuws leest in de krant, aan de rand van het zwembad hangt, met haar BFF’s spelletjes is aan het spelen is, met een exotische auto rijdt of haar naakte zelve gewoon een douche of bad gunt, telkens heeft ze haar fototoestel of smartphone bij de hand en laat ze haar, naar eigen zeggen onaangeroerd lichaam, met plezier trekken.

Oh wat zouden we graag dit zonnetje in huis hebben…

 

You May Also Like

Dit standje vinden dames het minst leuk…

We geven het maar mee… Ja, wij lezen stiekem de Flair. Waarom? Omdat daar ...

VRAAG HET NIKITA: Sexting…Go or NoGo?

Of wij ooit al hebben gezondigd en de nodige pikante berichtjes hebben verstuurd naar ...

Hosting door Fraai