Deugnietje Lauren Summer is het zonnetje in huis

Een beachbabe pur sang.

Voor wie het het hele jaar door zomert? Lauren ‘what’s in her name’ Summer! Niet alleen omdat ze een zomerse naam draagt en in Sunshine State, Florida, woont maar ook gewoon omdat deze 25-jarige Iers-Amerikaanse gewoon dagelijks knalhete foto’s op Instagram post.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lauren Summer (@heylaurensummer) op

Of ze nu als volleerd huisvrouw de was aan het uitladen is, als volleerd keukenprinses in de keuken staat, het genieten is van een lunch, het laatste nieuws leest in de krant, aan de rand van het zwembad hangt, met haar BFF’s spelletjes is aan het spelen is, met een exotische auto rijdt of haar naakte zelve gewoon een douche of bad gunt, telkens heeft ze haar fototoestel of smartphone bij de hand en laat ze haar, naar eigen zeggen onaangeroerd lichaam, met plezier trekken.

Oh wat zouden we graag dit zonnetje in huis hebben…

 

You May Also Like

Leidy Amelia op Ibiza is een must see

Eentje met de juiste maten… Toegegeven, Ook wij zouden graag één van haar maten ...

Miss Ocean Couture jurylid Tanja Dexters aan het woord. Wij aan de lippen!

De heren (of dames natuurlijk) die nog nooit van Tanja Dexters hebben gehoord, hebben ...

Met verleidelijke Summer blijft het zomeren…

“It’s really hot in here, must be summer.” Vergeet het mannen, met deze openingszin ...

Hosting door Fraai