Zillions heeste ‘Zundays’ komt éénmalig terug

Zundays…

Eind dertigers, zoals wij, of begin veertigers kennen de Zillion ongetwijfeld nog. Het was op dat moment zowat de meest iconische discotheek in Antwerpen en bij uitbreiding ook gewoon België. Buiten de reguliere wekelijkse feestjes, gaven ze daar ook eens per maand een stevig en ietwat pikant feestje, Zundays, waar ook meiden uit de betere natuurfilms hun beste handje, mondje, gaatje voorzetten.


Voor zij die het gevoel van weleer wel eens willen meemaken is er goed nieuws, al zal je wel stevig in je zak, euh buidel, moet tasten om het heerlijke gevoel van weleer opnieuw te mogen ervaren. Niemand minder dan Dennis Black Magic, de pornokoning, die na zijn vrijlating gevolgd wordt door een ploeg van ‘The Sky is The Limit’-programmamaker Peter Boeckx, en habitué in de Zillion van toen, organiseert dan ook dit feestje als we zijn Facebook mogen geloven.


“Jullie hebben er massaal achter gevraagd en ik heb geluisterd: er komt nog eenmalig een échte Zundays in Belgie en dit op zondag 24 november met de aanwezigheid van de wereldbekende sterren Eveline Dellai en Júlia Koroknai. Er zijn maar 250 gouden sleutels te koop om binnen te geraken. Info en verkoop via: www.blackzundays.be.

De 10 zwarte sleutels (VIP – aan 1.500 euro per stuk voor selective contacts only) zijn niet te koop via de site en zijn enkel verkrijgbaar via mij persoonlijk.

Gelimiteerde toegang tot een geheime locatie (72hr op voorhand ontvang je een SMS met de locatie).

Kostprijs voor een pikant avondje? 250€. Of dit exclusief drank is, kunnen we je niet vertellen. Zij die gaan, neem alvast een dagje verlof op maandag 25 november!

You May Also Like

Apple laat drie nieuwe iPhones op de wereld los…

Weinig grote verrassingen… Tenzij een iPhone je nog meer dan ooit een rib uit ...

Het bruist van de creativiteit op US BY NIGHT

Het ene weekend is nog niet om, of we zitten al met ons hoofd ...

Space Kitty brengt ons in hogere (atmo)sferen…

Tevergeefs proberen we al een aantal jaar af te zakken naar het festival Burning ...

Hosting door Fraai