Zillions heeste ‘Zundays’ komt éénmalig terug

Zundays…

Eind dertigers, zoals wij, of begin veertigers kennen de Zillion ongetwijfeld nog. Het was op dat moment zowat de meest iconische discotheek in Antwerpen en bij uitbreiding ook gewoon België. Buiten de reguliere wekelijkse feestjes, gaven ze daar ook eens per maand een stevig en ietwat pikant feestje, Zundays, waar ook meiden uit de betere natuurfilms hun beste handje, mondje, gaatje voorzetten.


Voor zij die het gevoel van weleer wel eens willen meemaken is er goed nieuws, al zal je wel stevig in je zak, euh buidel, moet tasten om het heerlijke gevoel van weleer opnieuw te mogen ervaren. Niemand minder dan Dennis Black Magic, de pornokoning, die na zijn vrijlating gevolgd wordt door een ploeg van ‘The Sky is The Limit’-programmamaker Peter Boeckx, en habitué in de Zillion van toen, organiseert dan ook dit feestje als we zijn Facebook mogen geloven.


“Jullie hebben er massaal achter gevraagd en ik heb geluisterd: er komt nog eenmalig een échte Zundays in Belgie en dit op zondag 24 november met de aanwezigheid van de wereldbekende sterren Eveline Dellai en Júlia Koroknai. Er zijn maar 250 gouden sleutels te koop om binnen te geraken. Info en verkoop via: www.blackzundays.be.

De 10 zwarte sleutels (VIP – aan 1.500 euro per stuk voor selective contacts only) zijn niet te koop via de site en zijn enkel verkrijgbaar via mij persoonlijk.

Gelimiteerde toegang tot een geheime locatie (72hr op voorhand ontvang je een SMS met de locatie).

Kostprijs voor een pikant avondje? 250€. Of dit exclusief drank is, kunnen we je niet vertellen. Zij die gaan, neem alvast een dagje verlof op maandag 25 november!

You May Also Like

SPOILER ROOM, het kleine (Retro-)broertje van Kamping Kitsch krijgt eigen clubshow!

Stampen tot je leven ervan afhangt! Kamping Kitsch Club, het grootste verkleedfestival van het ...

Weekendtip: Dystopia

Het weekend komt eraan! Voor wie nog geen plannen heeft, of voor zij wiens ...

Whatmatters Weekend Tip: MOOSE Bar XXL Sportpaleis

Bier en Lederhosen op de grootste Après-ski party van het land… Wie nog nooit ...

Hosting door Fraai