Zangeres Charli XCX is een stoere cowgirl

Met dank aan het luxueuze lingeriemerk Agent Provocateur

Wie Agent Provocateur een beetje kent en volgt weet dat zij garant staan voor hete campagnes met ware beroemdheden als Naomi Campbell, Kate Moss, Kendall & Kylie Jenner,… . In hun nieuwste campagne, met als thema Country-Western, waren ze op zoek naar een sexy cowgirl. Niemand minder dan zangeres Charli XCX, die we kennen van liedjes als ‘I Love it’ (met Icona Pop), ‘Boom Clap’ en ‘Break the Rules’ valt nu de eer.

Niet toevallig als je weet dat er sinds vandaag op Netflix een documentaire over haar loopt. In ‘I’m with the Band: Nasty Cherry’ krijgen we een ongefilterde, intieme Charli XCX te zien die laat zien wat nodig is om als meisje het sterrendom in te geraken.

En dat is meer dan alleen maar mooi zijn…

Foto’s: Agent Provocateur

You May Also Like

Sierra Skye brengt ons hoofd in de…euh, wolken.

The Sky(e) is the Limit!  Ook nog mooie blonde krullend wapperende haren, bruine ogen, ...

De kleine speelvogel in naaktmodel Emmy Coone … (NSWF)

Nee, van onze eerste tepel zijn we op de Whatmatters redactie niet dood gevallen, ...

Dit is het mooiste meisje ter wereld: Demi-Leigh Nel-Peters

22 lentes…dat is de leeftijd van het mooiste meisje ter wereld. Nadat ze eerder ...

Hosting door Fraai