Zangeres Charli XCX is een stoere cowgirl

Met dank aan het luxueuze lingeriemerk Agent Provocateur

Wie Agent Provocateur een beetje kent en volgt weet dat zij garant staan voor hete campagnes met ware beroemdheden als Naomi Campbell, Kate Moss, Kendall & Kylie Jenner,… . In hun nieuwste campagne, met als thema Country-Western, waren ze op zoek naar een sexy cowgirl. Niemand minder dan zangeres Charli XCX, die we kennen van liedjes als ‘I Love it’ (met Icona Pop), ‘Boom Clap’ en ‘Break the Rules’ valt nu de eer.

Niet toevallig als je weet dat er sinds vandaag op Netflix een documentaire over haar loopt. In ‘I’m with the Band: Nasty Cherry’ krijgen we een ongefilterde, intieme Charli XCX te zien die laat zien wat nodig is om als meisje het sterrendom in te geraken.

En dat is meer dan alleen maar mooi zijn…

Foto’s: Agent Provocateur

You May Also Like

What a NICEfamily!

Céline Schraepen ken je toch? Ofwel van het super succesvolle duo TotallyTwo, zowat de ...

Dit is de ravissante dochter van Eminem

Niet meer het kleine meisje uit ‘Hailie’s Song’…  Wie kent er dit liedje ...

Vlaams Pareltjes Deel XII: Liz Swerts

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in ...

Hosting door Fraai