WIN Filmtickets voor het waargebeurde verhaal ‘Midway’

Een stapje in het verleden naar WOII

MIDWAY brengt het epische en waargebeurde verhaal van de onderbemande Amerikaanse vloot die dankzij zijn moedige piloten en slimme bevelhebbers, tegen alle verwachtingen in, hun sterkere tegenstander versloegen. Terwijl de democratie en de vrijheid op het spel stonden konden deze Amerikaanse strijdmakkers de Japanse keizerlijke marine een halt toeroepen tijdens de slag bij Midway. Deze immense lucht- en zeeslag betekende in 1942 het keerpunt in de strijd om de Stille Oceaan en zorgde ervoor dat de geallieerden een enorme stap dichter stonden bij een overwinning in WOII.

Een historisch, waargebeurde actiefilm die niemand onberoerd laat. En jij kan deze op onze, euh, KFD’s (Kinepolis Film Distribution) kosten gaan bekijken! Hoe? Stuur een mailtje naar [email protected] met daarin het antwoord op de volgende vraag…Welke zanger-acteur speelt de hoofdrol in ‘Midway’? en wie weet ga jij met één van onze 10 duo-tickets lopen!


Veel succes!

You May Also Like

Jacob & Co. komt met echte ‘Scarface’-horloge

Een samenwerking met NBC/Universal Pictures Voor de enkelingen die het echt niet zouden weten, ...

Netflix-held Tiger King vraagt gratie aan Donald Trump

We voelen een tweede docu-reeks komen… Als je dacht dat na zijn arrestatie en ...

Netflix haalt Tarantino, Brad Pitt en Leonardo DiCaprio binnen

Streamingtip van de bovenste plank… Straffe kost van Netflix. Waar het meestal wel heel ...

Hosting door Fraai