Voor Arielle Panta gaan we met plezier Down Under

Ons zonnetje in kletsnatte dagen…

Vandaag al eens even naar buiten gezien? Het is zelfs geen weer om de spreekwoordelijke hond door te jagen. Tijd dus om warmere oorden op te zoeken en waar anders dan Down Under, oftewel Australië, is hier geschikt voor. Terwijl hier de winter voor de deur staat, zijn ze aan de andere kant van de evenaar in volle verwachting van opnieuw een knalhete zomer. En met die zomer voor de deur, ontwaken alle knapperds stilaan uit hun winterslaap en beginnen ze stelselmatig opnieuw onze Insta-wall te bestijgen.

Zo ook Arielle Panta, topmodel in wording met contracten bij Select Model Management (L.A. & Londen), Next Miami, Munich Models, Scoop Sydney, Modelling Sweden en Balistarz Bali,… zowat de top in het Noordelijk, Zuidelijk, Oostelijk of Westelijk Halfrond. En terecht want met haar 1m73 en quasi perfecte modelmaten is ze dan ook een lust voor het oog.

 

You May Also Like

Whatmatters' oud bekende Sylvana Ijsselmuiden is de rijzende ster in Nederland

Twee jaar nadat wij ze hier ontdekt hebben, is zij de rijzende ster in ...

Een vluggertje met knapperd Kim

En neem de titel niet te letterlijk… “Wees niet te braaf! Een vrouw houdt ...

Monsterlijk mooie Linsey Fauve Boxhoorn zet Denemarken in vuur en vlam!

Niet voor niets een Monstergirl… Monstergirl, dancer & model…dit is wat de bio op Instagram ...

Hosting door Fraai