Voor Arielle Panta gaan we met plezier Down Under

Ons zonnetje in kletsnatte dagen…

Vandaag al eens even naar buiten gezien? Het is zelfs geen weer om de spreekwoordelijke hond door te jagen. Tijd dus om warmere oorden op te zoeken en waar anders dan Down Under, oftewel Australië, is hier geschikt voor. Terwijl hier de winter voor de deur staat, zijn ze aan de andere kant van de evenaar in volle verwachting van opnieuw een knalhete zomer. En met die zomer voor de deur, ontwaken alle knapperds stilaan uit hun winterslaap en beginnen ze stelselmatig opnieuw onze Insta-wall te bestijgen.

Zo ook Arielle Panta, topmodel in wording met contracten bij Select Model Management (L.A. & Londen), Next Miami, Munich Models, Scoop Sydney, Modelling Sweden en Balistarz Bali,… zowat de top in het Noordelijk, Zuidelijk, Oostelijk of Westelijk Halfrond. En terecht want met haar 1m73 en quasi perfecte modelmaten is ze dan ook een lust voor het oog.

 

You May Also Like

VRAAG HET NIKITA: Sexting…Go or NoGo?

Of wij ooit al hebben gezondigd en de nodige pikante berichtjes hebben verstuurd naar ...

Wij dansten de Samba met Jill Coupé

205 gemeenschappelijke FB-vriendjes en toch nooit een woord gewisseld hebben met deze Antwerpse schone. ...

Rihanna in ondergoed maakt onze maandag een stuk beter

De temperatuur stijgt… Wie niet buiten hoeft vandaag, komt ook gewoon niet buiten. Koude ...

Hosting door Fraai