Romee Strijd gooit haar lijf in de…strijd

“If it requires a bikini, my answer is yes!”

Als we een top 10 van mooiste meiden ter wereld moeten maken prijken er zeker exemplaren uit het land van onze noorderburen op het lijstje. En wie staat daar zeker tussen? Romee Strijd, oftewel één van de redenen waarom wij elk jaar trouw op post waren voor de Victoria’s Secret Fashion Show.

Daar de show niet doorgaat en we dus komende maand geen huppelende Romee over ons scherm zullen zien rollen gingen we gewoon nog maar eens aan het scrollen. En laat duidelijk zijn, ze stelt nooit teleur. In bikini, lingerie of in spannende sportoutfit…strakker en mooier wordt het niet!

You May Also Like

Spits Stoke City scoort merkwaardige hattrick…naast het veld…

Hoewel hij 913 dagen droog stond op het veld, schoot hij 3x met scherp ...

Waarom Thailand nog altijd een stukje reisparadijs is…(VIDEO)

Wat heb je nodig om prachtige 4K reisbeelden te schieten? Als je Justin Majeczky ...

Waarom je minstens 1 keer in je leven alleen op reis dient te gaan!

Het blijft een taboe…alleen op reis gaan. Wie aan zijn maten vertelt dat hij ...

Hosting door Fraai