Romee Strijd gooit haar lijf in de…strijd

“If it requires a bikini, my answer is yes!”

Als we een top 10 van mooiste meiden ter wereld moeten maken prijken er zeker exemplaren uit het land van onze noorderburen op het lijstje. En wie staat daar zeker tussen? Romee Strijd, oftewel één van de redenen waarom wij elk jaar trouw op post waren voor de Victoria’s Secret Fashion Show.

Daar de show niet doorgaat en we dus komende maand geen huppelende Romee over ons scherm zullen zien rollen gingen we gewoon nog maar eens aan het scrollen. En laat duidelijk zijn, ze stelt nooit teleur. In bikini, lingerie of in spannende sportoutfit…strakker en mooier wordt het niet!

You May Also Like

Ijshockey, een sport voor echte venten! (Video)

We luisterden vanmorgen naar het weerbericht en het wordt weer winter. Omdat wij salonvoetballers ...

Knapperd Sar De Wilde heeft haar achternaam niet gestolen!

Ze zeggen wel eens, het leven begint bij 30. Is dit zo? De redactie ...

Knappe Laura Oliveira Granja verzorgt haar PR goed!

Olala…het was ons weer een weekendje onder de Whatmatters-boys! Het was ons verjaardagsweekend en ...

Hosting door Fraai