Romee Strijd gooit haar lijf in de…strijd

“If it requires a bikini, my answer is yes!”

Als we een top 10 van mooiste meiden ter wereld moeten maken prijken er zeker exemplaren uit het land van onze noorderburen op het lijstje. En wie staat daar zeker tussen? Romee Strijd, oftewel één van de redenen waarom wij elk jaar trouw op post waren voor de Victoria’s Secret Fashion Show.

Daar de show niet doorgaat en we dus komende maand geen huppelende Romee over ons scherm zullen zien rollen gingen we gewoon nog maar eens aan het scrollen. En laat duidelijk zijn, ze stelt nooit teleur. In bikini, lingerie of in spannende sportoutfit…strakker en mooier wordt het niet!

You May Also Like

Als Chrissy Teigens heerlijke boobs spreken…luisteren wij!

Tgoh, wat zouden wij graag in de schoenen van John Legend staan. Niet enkel ...

Time is Money! Uw droombestemming aan -86%!

Wij gaan graag op reis en geven er ook wel wat centjes aan uit. ...

Gelekt! Eerste foto's concept BMW X7

Het had nog even geheim moeten blijven maar de eerste foto’s van de BMW ...

Hosting door Fraai