Pas op Max, Charles en Lewis…13-jarige Juju is in aantocht

De snelste vrouw op aarde…

Vrouw? Zeg maar gerust meisje…en tevens eentje die een plaatsje in de Formule 1 wil veroveren. Een doel dat niet zot ver gezocht is. Het kleine Japanse meisje gaat volgend seizoen dan ook al aan de slag in het Deense Formule 4-kampioenschap, en dat is niet om in alle anonimiteit achteraan te hangen. Dit toptalent reed ondertussen in de eerste tests al verschillende anciens in deze klasse huiswaarts.

Zo zal Juju Noda de jongste Japanse racepiloot ooit zijn die straks in een Formule 4 wagen kruipt. En met papa aan de zijlijn, Hideki Noda oftewel iemand die in zijn leven al drie F1 Grand Prix en verschillende edities van Le Mans mocht rijden, heeft ze ook de beste leerschool. Doel is een jaar later al aan de start te komen van een Formule 3 race. Ten vroegste in 2025 mogen we ze verwachten in de F1.

Of we dit ooit zullen zien is nog koffiedik kijken maar met een resem sponsors en toch wel uitzonderlijk talent, lijkt ons die kans niet onbestaande. Max, Lewis en Charles? Pas maar al op!

Cover: Instagram 

You May Also Like

Dit bommetje wordt de nieuwste verleidster in Temptation Island

Eerder kregen we al te horen dat Yana Daems, nog samen met Tijs te ...

Na jaren onderhandelen…Ford Shelby GR-1 in productie!

En zelfs volledig elektrisch!  Mocht je een groene jongen zijn tenminste. Maar ook voor ...

Dit waren de knapste pukkels op Pukkelpop

De festivals vliegen ons om de oren. Waar we vorige week nog in het ...

Hosting door Fraai