Nieuwe informatie over PlayStation 5 uitgelekt

Haal die scheurkalender en begin te scheuren…

Hoe groot we ondertussen al mogen zijn, als het over gamen gaat blijven we kleine jongetjes. Zo staan we nu al te popelen om zo snel als mogelijk de PlayStation 5 onder handen te mogen nemen. Dat we deze ondertussen op ons verlanglijstje voor Sinterklaas of Kerst 2020 moesten zetten, was al geweten. Wat het de Heilige Man of die andere met zijn rendieren mogelijk zal kosten was nog onbekend…tot nu!

Als we Twitteraar PSErberus, in het verleden meer dan een betrouwbare bron mogen geloven dan verschijnt de PlayStation 5 in de Verenigde Staten op 20 november 2020 voor de prijs van 499 dollar. Ok, getallen die je perfect even uit de lucht kan grijpen maar feit is wel dat deze rekel een bezoekje heeft gebracht aan Sony Interactive Entertainment. En laten ze daar meer dan waarschijnlijk wel de juiste getallen kennen.

Waarom 20 november 2020 en niet 4 december zoals eerder gesteld? Niet om Sinterklaas met zijn zwarte of roetpieten op het laatste moment nog vol te stouwen met nieuwe consoles, wel omdat ze bij Sony het toestel nog graag voor zijn 25e verjaardag willen uitbrengen, voor 2 december 2020 om precies te zijn.

En er is meer…na de prijs (die ook hier rond de 499€ zal komen) en de releasedatum doet PSErberus nog meer voorspellingen. Zo zou Gran Turismo 7 de launchtitel worden en zou je met de PS5 alle spelletjes die ooit geproduceerd zijn, van PS1 tem PS5 kunnen zpelen. Dus haal je zolder nog maar eens ondersteboven en zoek die FIFA 96 of eerste GTA en ga vintage gamen zoals in good old days!

Sony zelf heeft nog niet gereageerd op de uitspraken van PSErberus. Zwijgen is bevestigen? We komen het in de loop van volgend jaar wel te weten!


Bron: Gewoonvoorhem

You May Also Like

Gliss-Speed, elektrisch karten/jetskiën op het water!

Een kart of een jetski is zoals het hoort voor een echte vent, de ...

2 nieuwe klokjes die ons konden bekoren: Rado Hyperchrome 1616 & Rebel Time Aqualung Diver

Deze week kregen we van de lieve persmensen 2 nieuwe klokjes doorgestuurd die we ...

Maak van je iPhone een instant camera met de PRYNT Pocket!

Dat je tegenwoordig met de meeste smartphones best wel leuke kiekjes kan nemen is ...

Hosting door Fraai