Nieuwe informatie over PlayStation 5 uitgelekt

Haal die scheurkalender en begin te scheuren…

Hoe groot we ondertussen al mogen zijn, als het over gamen gaat blijven we kleine jongetjes. Zo staan we nu al te popelen om zo snel als mogelijk de PlayStation 5 onder handen te mogen nemen. Dat we deze ondertussen op ons verlanglijstje voor Sinterklaas of Kerst 2020 moesten zetten, was al geweten. Wat het de Heilige Man of die andere met zijn rendieren mogelijk zal kosten was nog onbekend…tot nu!

Als we Twitteraar PSErberus, in het verleden meer dan een betrouwbare bron mogen geloven dan verschijnt de PlayStation 5 in de Verenigde Staten op 20 november 2020 voor de prijs van 499 dollar. Ok, getallen die je perfect even uit de lucht kan grijpen maar feit is wel dat deze rekel een bezoekje heeft gebracht aan Sony Interactive Entertainment. En laten ze daar meer dan waarschijnlijk wel de juiste getallen kennen.

Waarom 20 november 2020 en niet 4 december zoals eerder gesteld? Niet om Sinterklaas met zijn zwarte of roetpieten op het laatste moment nog vol te stouwen met nieuwe consoles, wel omdat ze bij Sony het toestel nog graag voor zijn 25e verjaardag willen uitbrengen, voor 2 december 2020 om precies te zijn.

En er is meer…na de prijs (die ook hier rond de 499€ zal komen) en de releasedatum doet PSErberus nog meer voorspellingen. Zo zou Gran Turismo 7 de launchtitel worden en zou je met de PS5 alle spelletjes die ooit geproduceerd zijn, van PS1 tem PS5 kunnen zpelen. Dus haal je zolder nog maar eens ondersteboven en zoek die FIFA 96 of eerste GTA en ga vintage gamen zoals in good old days!

Sony zelf heeft nog niet gereageerd op de uitspraken van PSErberus. Zwijgen is bevestigen? We komen het in de loop van volgend jaar wel te weten!


Bron: Gewoonvoorhem

You May Also Like

Verras je moeder eens!

Cadeaus, wie kan daar nu ooit genoeg van krijgen? Wij alvast niet en onze ...

Met deze Mansory Jetski ben jij de baas van de oceaan!

Of het Albertkanaal… Een jetski…laat het duidelijk een hebbedingetje zijn waarmee we graag mee ...

On fire, of net niet!

Zowat het minst sexy object op kantoor, in je wagen of in je appartementsblok? ...

Hosting door Fraai