New Balance brengt de 860 terug

Eén van de betere sneakers

New Balance kondigt met trots aan dat zij de 860 terugbrengt. Deze schoen is voor het eerst uitgebracht als een running stabiliteitsschoen in de vroege jaren ’90 met toentertijd de nieuwste innovatieve technologieën. Het model heeft sinds de eerste release al een aantal revivals gehad, maar is in 2019 opnieuw ontworpen voor de straten van vandaag de dag. Hierbij is inspiratie geput uit de rijke historie van New Balance op het gebied van running.

Het silhouet is uitgevoerd met de kenmerkende N-ergy technologie en Acteva Lite. Details van zijn voorganger in combinatie met de juiste hoeveelheid agressie maken deze update van de 860 zowel vertrouwd als fris. De 860 heeft een open mesh-bovenzijde met enkele metallic-details en refereert daarmee aan de late jaren ’90, begin jaren ’00.

De schoen wordt gelanceerd met een campagne van de bekende fotograaf Ewen Spencer, die zich met zijn creatieve stijl de afgelopen twee decennia heeft toegelegd op jeugd en subculturen.

De ML860XC- en ML860XB-schoenen zijn vanaf 8 november verkrijgbaar en kosten 120 euro.

You May Also Like

Whatmatters Weekend Tip: Zoute Grand Prix 2018 in Knokke

Je weet ons te vinden dit weekend!  Knokke-Heist, en in het bijzonder het trendy gedeelte ...

Weg met die gele plekken op je witte shirt!

Verschrikkelijk irritant. Aangezien wij ons wel eens in het zweet werken, er meestal wel ...

Jenever is weer hip!

Wij zitten nog aan de gin tonic, jullie ook? En toch bekruipt ons soms ...

Hosting door Fraai