Netflix jaagt op Netflix-parasieten

Surf jij op een account van een ander? 

Opgelet dan! Netflix kondigt aan dat het de strijd aangaat met zij die accounts delen. De streamingdienst die ons leven een pak makkelijker maakt, ons met nostalgie doet terugdenken aan de videotheek (inclusief het hoekje achter het gordijn) maar ons wel met onze luie kont op de zetel duizenden films en series in onze huiskamer brengt is het beu. Beu dat mensen hun account delen en ze zo een bron aan inkomsten verliezen waardoor ze op termijn misschien wel minder goede series en films kunnen aanbieden. Neem daar dan ook de concurrentie van Apple tv, Disney+,… bij en je weet dat ze zich niet onterecht zorgen maken.

Zo openen ze nu de jacht op gedeelde accounts en wil ze deze gaan blokkeren. Zo gaan de heren bijhouden op welke plekken er gestreamd wordt via een account. Jouw lief die thuis in Antwerpen een filmpje streamt op jouw account terwijl jouw ex-lief en haar nieuwe vriend uit Blankenberge intussen nog lekker verder surfen op jouw account en jij met je vrienden een avondje Peaky Blinders hebt geregeld in jouw mancave? Dat wordt verleden tijd.

Pakken ze je? Dan liggen zowel jij en je vrienden, jouw lief en jouw ex eruit. Hoogtijd dus om zelf een accountje aan te schaffen. Een gewaarschuwd man is…

Foto’s: Pexels
Bron:gewoonvoorhem

You May Also Like

Keiharde ‘Triple Frontier’ wordt dé film van het voorjaar op Netflix (Trailer)

Nog heel even geduld… Films en series over (drugs-)kartels? Ze schieten als paddenstoelen uit ...

The Prodigy: Horror van de bovenste plank (Trailer)

Fans van horrorfilms opgelet… Op 1 februari verschijnt ‘The Prodigy’, een nieuwe horrorfilm met Taylor ...

Primeur: Dit is dé eerste en keiharde trailer van “Narcos: Mexico”! (video)

We lossen een bommetje… Narcos-Fans opgelet…duid alvast 16 november met stip aan in je ...

Hosting door Fraai