Morgan Ketzner maakt ons knettergek

Of stapelzot…

Soit, de winter is in aantocht en als we de heren van het KMI mogen geloven, gaan we binnen dit en een week de eerste sneeuwtapijten mogen verwachten in ons land. Hoogtijd dus om bij deze temperaturen nog eens het net af te speuren naar ravissante dames voor wie het hele jaar lang zomer is.

Wat dacht je van deze 26-jarige Morgan Ketzner uit Minnesota? Zij functioneert alleen als er zon is en het is dan ook duidelijk dat zij enkel en alleen te vinden is op exotische locaties. Of het nu Costa Rica, Cancun, Las Vegas, Jamaica, Miami, Los Angeles, Ibiza, de Bahama’s of Cabo is, zolang ze maar kan paraderen in bikini is zij gelukkig en bij uitbreiding ook wij.

Een verwarmingselement op zichzelf dus…kijk maar mee!

You May Also Like

Wij blijven staren naar Charlotte Starren

Wie ons al van in het begin volgt, heeft de naam Charlotte Starren sowieso ...

Lenthe Stevens, uit de schaduw van haar zus Luna

Als we onze cijfers op Google Analytics sinds onze start ontleden en we gaan ...

In the picture: Morgane Gielen, foto's met een kantje

We geven het toe, toen Morgane Gielen, ons een berichtje stuurde, hadden we geen ...

Hosting door Fraai