Morgan Ketzner maakt ons knettergek

Of stapelzot…

Soit, de winter is in aantocht en als we de heren van het KMI mogen geloven, gaan we binnen dit en een week de eerste sneeuwtapijten mogen verwachten in ons land. Hoogtijd dus om bij deze temperaturen nog eens het net af te speuren naar ravissante dames voor wie het hele jaar lang zomer is.

Wat dacht je van deze 26-jarige Morgan Ketzner uit Minnesota? Zij functioneert alleen als er zon is en het is dan ook duidelijk dat zij enkel en alleen te vinden is op exotische locaties. Of het nu Costa Rica, Cancun, Las Vegas, Jamaica, Miami, Los Angeles, Ibiza, de Bahama’s of Cabo is, zolang ze maar kan paraderen in bikini is zij gelukkig en bij uitbreiding ook wij.

Een verwarmingselement op zichzelf dus…kijk maar mee!

You May Also Like

Maak kennis met onze sexy ‘dubbel gemengd’ tennispartner

Ok, mogen we even dromen? Daar onze benen niet echt meer voluit meekonden, hebben ...

Op de dag van Vlaanderens Mooiste, is Nederlandse Puck Moonen de knapste

Sorry aan de trouwe lezers van Whatmatters, vandaag zal het allemaal een beetje minder ...

Carrie Minter heeft een eigen gym en dat merk je…

Nope, wij hadden nog nooit van Carrie Minter gehoord. Tot de vrienden van Maxim ...

Hosting door Fraai