Morgan Ketzner maakt ons knettergek

Of stapelzot…

Soit, de winter is in aantocht en als we de heren van het KMI mogen geloven, gaan we binnen dit en een week de eerste sneeuwtapijten mogen verwachten in ons land. Hoogtijd dus om bij deze temperaturen nog eens het net af te speuren naar ravissante dames voor wie het hele jaar lang zomer is.

Wat dacht je van deze 26-jarige Morgan Ketzner uit Minnesota? Zij functioneert alleen als er zon is en het is dan ook duidelijk dat zij enkel en alleen te vinden is op exotische locaties. Of het nu Costa Rica, Cancun, Las Vegas, Jamaica, Miami, Los Angeles, Ibiza, de Bahama’s of Cabo is, zolang ze maar kan paraderen in bikini is zij gelukkig en bij uitbreiding ook wij.

Een verwarmingselement op zichzelf dus…kijk maar mee!

You May Also Like

Temptation Island Gossip: Laetitia krijgt Mezdi dan toch in bed! (Video)

Kennen jullie Bedroom Secrets al? Trouwe volgers weten dat wij ondertussen al wel wat ...

Een sympathiek interview, met de elegante Nathalie Desplancke

Elegant en sympathiek zo zou je Nathalie kunnen omschrijven. Nee, dat zeggen niet wij, ...

Van bakkersvrouw tot fashion designer? Suna gaat het waarmaken!

Suna, wij hadden het nog niet eerder gehoord… Eerlijk, we hebben geen idee meer ...

Hosting door Fraai