Grote zus André Hazes gaat uit de kleren voor body-positivity

Zonder photoshop!

Je kan geen (digitale) krant openen of de familie Hazes staat erin. Is het niet om de escapades van kleine broer André, dan is het nu wel met de oudere zus die naakt gaat voor LINDA.Meiden. Ze doet dit voor de body-positivity en daar kunnen wij natuurlijk niet veel op tegen hebben, wel?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door LINDA. (@linda) op

Na de shoots van Kim&Ger en Anna&Monica gaat nu ook Roxeanne Hazes voor haar geboortekostuum in LINDA.Meiden. Hebben ze toch mooi weer voor elkaar gekregen, die dekselse deugnietjes. En ze hebben er voor moeten zwoegen want Miss Hazes had een paar regeltjes opgesteld. Zo zouden de foto’s niet worden bewerkt, met als achterliggende gedachte om een realistisch beeld te tonen van het vrouwelijk lichaam. “Ik zei ja omdat ik dit een belangrijk onderwerp vind, omdat ook ik mijn hele leven al stoei met een eetprobleem en het eigenlijk gewoon spuugzat ben dat mensen daar allemaal iets van mogen vinden en mij bewust of onbewust steeds een kutgevoel geven”, liet de zangeres weten. “Je mag er zijn. Met een maatje meer of maatje minder.”, voegde ze er nog aan toe.

En mag ze er zijn! Is daar geen consensus over?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Cardol (@maximecardol) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Cardol (@maximecardol) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door 𝕯𝖔𝖈𝖍𝖙𝖊𝖗 𝕯𝖗𝖊 ⚡️ (@roxeannehazes) op

Cover: Instagram Roxeanne

You May Also Like

Chantal van Dalen, verre van Adriana Lima ‘van den Aldi’!

Beter als het origineel… Soms wordt er nogal lacherig gedaan als het gaat over ...

In de voetsporen van andere Nederlandse topmodellen: Fabienne Francesca Hagedorn

De nieuwe Doutzen, Romee, Robin? Als kenner van vrouwelijk schoon, (ja wij mogen dat ...

Lenthe Stevens, uit de schaduw van haar zus Luna

Als we onze cijfers op Google Analytics sinds onze start ontleden en we gaan ...

Hosting door Fraai