Een vluggertje met knapperd Kim

En neem de titel niet te letterlijk…

“Wees niet te braaf! Een vrouw houdt van een man met ballen. Iemand die niet op zijn mond is gevallen en als een heel sterke persoonlijkheid naar voor komt, is sowieso enorm aantrekkelijk. Zagen is voor vrouwen (ik ben er zelf erg goed in!), al mogen mannen ook weleens hun zachtere kant laten zien.” Dat hebben we onthouden na ons interview zo’n twee jaar geleden met de welgevormde Kim.

Dat ondertussen haar Instagram is ontploft is een vaststaand feit. Niet dat wij daar enig aandeel in hadden, dat doet ze geheel zelf. Hoog tijd dus om ze nog eens wat korte vraagjes, vandaar het vluggertje, op haar af te schieten…

Het duurste item in mijn kleerkast is…Een handtas
Mijn favoriete designermerk is…Guess
Mijn favoriete reisbestemming is…Malediven
Mijn favoriete stad is…Brugge
Mijn favoriete song van het moment is…Marnik&Smack Gam Gam

Bikini of lingerie? Bikini
Geld is voor mij…niet belangrijk, wel handig
My ultimate crush is…Ryan Reynolds
Ik word helemaal wild van…chocolade

Ik voel me het meest sexy als ik…Geshoot worden in lingerie
Het eerste wat ik doe als ik opsta is…Al huppelend door het huis lopen
Wat niemand over mij weet is…Dat ik een autofreak ben
Als ik de lotto win dan…Dan koop ik een Subaru WRX
Ochtend- of avondseks? Moment maakt niet uit

credits: Kim

You May Also Like

Doutzen Kroes is dé reden om vandaag nog te gaan fitnessen

Alleen al naar kijken doet ons zweten!   Het hoeft niet alleen lingerie of badmode ...

De dansende kok, die huizen verkoopt: Manon Savelkoul

Bij Manon, moeten we aan de Jeugd van Tegenwoordig denken, maar daar kunnen we ...

Deanna Green is geen groentje!

Waarom wij zo een grote fan zijn van Hooters? Omdat ze heerlijke kippetjes serveren…of omdat ...

Hosting door Fraai