Een nieuwe trend geboren? Naaktzwemmende BV’s?

The Battle is on!

En dan hebben we het niet over het nieuwe TV-programma van Gert Verhulst en James Cooke waarin ze het, naar eigen zeggen, unieke show mét livepubliek tegen Nederlanders en vooral zichzelf opnemen en zo uit hun comfortzone worden gehaald door verschillende en vooral aartsmoeilijke uitdagingen tot een goed einde te brengen. Want laten we eerlijk zijn… in de studio moet dit geweldig plezant zijn geweest, op TV komt het net iets minder spannend over allemaal. Waar is de Evanna? We missen hem…

Soit, we zijn hier niet om over TV-programma’s te lullen, wel om een nieuwe trend te bespreken. Zo lijken bekende dames tegenwoordig wel fan te zijn om naakt te zwemmen en dit ook gewoon met iedereen te delen op hun sociale media.

Na Joyce De Troch en Hanne Troonbeeckx was het nu de beurt aan Joke van de Velde. Dit is nog eens een battle waar we wel wild van worden! Wie doet er nog mee aan de #swimnakedchallenge ? Waar zitten die trendsetters hier?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Joke van de Velde (@jokevandevelde1) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Joyce De Troch (@joycedetroch) op

 

You May Also Like

Wordt het toch nog iets tussen tennisbabe Bouchard en haar grootste fan?

Er was eens…en ze leefden nog lang en gelukkig! Zo begint en zo eindigt ...

Melissa Poels (Lis) werkt aan een nieuw project en wij weten welk …

Aangezien we tegenwoordig wel eens in Amsterdam ronddwalen krijg je af en toe eens ...

Belg laat zijn LaFerrari dik in het stof bijten! (Video)

Een LaFerrari is geen speeltje om in de garage te laten staan… Ondanks een kostenplaatje ...

Hosting door Fraai