Doutzen Kroes, ons verrukkelijk cadeautje onder de kerstboom

Laat het eindejaar maar beginnen…

Hoewel we heel graag zouden willen, Doutzen, oftewel ons meest favoriete Nederlands model, met een grote rode strik zelf onder de kerstboom leggen zal niet lukken en nog minder mogen. Daar zal onze vriend, DJ en mijnheer Kroes, Sunnery James niet mee akkoord gaan, vrezen we.

Maar gelukkig kan je wel een stukje Doutzen in huis halen. Heb je geen inspiratie voor een kerstcadeau voor je bijslaap, lief, echtgenote of minnares? Dan helpen we je graag voort met een setje uit haar allernieuwste Doutzen Stories-collectie. Met een motto als ‘Dance like no one is watching and reveal your unique you!‘ laat ze zien hoe mooi, sexy en verrukkelijk een vrouw er kan bijlopen.

Waarom wij al jaren stapelzot zijn van deze knapperd? Kijk maar mee…

 

 

You May Also Like

Deugnietje Alexis is niet mis…

Een heerlijk visje… Dat we geen al te slechte speurneus hebben naar vrouwelijk schoon ...

Grote zus André Hazes gaat uit de kleren voor body-positivity

Zonder photoshop! Je kan geen (digitale) krant openen of de familie Hazes staat erin. ...

Snik! Knapperd Julie Van den Steen stopt met radio!

Julie? Met wie moeten wij nu vrolijk wakker worden?  Onze favoriete radiostem Julie Van ...

Hosting door Fraai