Dit moet zowat de mooiste interieurarchitecte ooit zijn

Ze mag onze redactie wel komen herinrichten…

We betwijfelen of deze 25-jarige knapperd ooit iets met haar gedane studies zal doen want met de foto’s die ze zowat dagelijks op ons loslaat is deze half Frans, half Australische onderneemster goed op weg om het eerder te maken als topmodel.

Als je een eeuwige twijfelaar bent en niet kan kiezen of je nu eenmaal een billen- of een borstenman bent, zal ze u alvast niet kunnen helpen. Haar welgevormde, euh, vormen doen iedereen dan ook eeuwig twijfelen. Gooi daarbij nog een lief ondeugend snuitje, betoverende ogen en heerlijk blonde lokken in de mix en je weet dat dit gewoon een jonge meid is waar wij met zijn allen alleen maar van kunnen dromen.

You May Also Like

Jeff Bogaers, een naam om te onthouden!

Wie denkt er bij het horen van de naam Jeff Bogaers aan een begeerlijke, ...

Op spirituele roadtrip naar het Nirwana met Sadja Faili

Af en toe krijgen we te horen dat we niet multicultureel genoeg zijn, maar ...

DiCaprio episode 457…dit is zijn nieuw lief!

Bon, we zouden hier een wekelijks rubriekje van kunnen maken want als er ene ...

Hosting door Fraai