Dit moet zowat de mooiste interieurarchitecte ooit zijn

Ze mag onze redactie wel komen herinrichten…

We betwijfelen of deze 25-jarige knapperd ooit iets met haar gedane studies zal doen want met de foto’s die ze zowat dagelijks op ons loslaat is deze half Frans, half Australische onderneemster goed op weg om het eerder te maken als topmodel.

Als je een eeuwige twijfelaar bent en niet kan kiezen of je nu eenmaal een billen- of een borstenman bent, zal ze u alvast niet kunnen helpen. Haar welgevormde, euh, vormen doen iedereen dan ook eeuwig twijfelen. Gooi daarbij nog een lief ondeugend snuitje, betoverende ogen en heerlijk blonde lokken in de mix en je weet dat dit gewoon een jonge meid is waar wij met zijn allen alleen maar van kunnen dromen.

You May Also Like

Campagne Agent Provocateur doet je watertanden

Nog een cadeautje nodig voor je vriendin? Wie dacht dat de temperatuur tijdens deze ...

Nikky De Backer, model en halve finaliste Miss Fashion

De redactie zal zich moeten splitsen dit weekend. Onze zaterdag zit volgepland. Tal van ...

Ines Van Uythem, troeft zelfs de missen in de Dominicaanse Republiek af!

De aandachtige lezer (en we bedoelen lezer, niet kijker, nvdr.) zal het ongetwijfeld al ...

Hosting door Fraai