Deze Tag Heuer Monaco 1999-2009 LE is wat jij rond de pols wilt

Graag één van de 169 stuks aub…

Tag Heuer, een naam in de Zwitserse horlogerie en racewereld houdt zijn geschiedenis in stand. Zo wekken ze hun iconische Monaco voor zijn vijftigste verjaardag opnieuw tot leven met een gelimiteerde 1999-2009 uitgave.

De geschiedenis van de Tag Heuer Monaco gaat al terug sinds 1969 waar de horloge werd uitgebracht als hommage aan de Grand Prix van Monaco. Hij was revolutionair daar het de eerste automatische vierkante horloge was. Zijn populariteit steeg immens toen Hollywood filmster Steve McQueen deze horloge droeg tijdens de in 1971 gereleasde film ‘Le Mans’.

De horloge is een echte masterpiece en met zijn geperforeerd kalfsleren bandje maakt dit gewoon een kunststukje aan de pols. Zoals het een Monaco betaamt, is ook de wijzerplaat volledig in de vintage stijl, inclusief de oranje lijntjes, die je mag verwachten van een Monaco.

Prijzen starten vanaf een dikke 6.000 euro.

 

 

You May Also Like

Okto, fijn dobberen op dit jacht

We zullen nog heel lang moeten sparen bij Whatmatters, maar als we ooit flappen ...

5 foodtrends voor foodies!

Bij Whatmatters gaan we al eens een hapje eten, meer nog we hebben de ...

Logeren op hoog niveau in Canada

‘Beleving’ daar draait het tegenwoordig allemaal om. Op zoek naar een reis en bestemming ...

Hosting door Fraai