Deze Adidas-Prada sneaker wil jij rond de voeten

Duitse degelijkheid met Italiaanse elegantie…

Wat als je een iconische Duitse sneaker pimpt met een high end Italiaans design fashion merk? Dan krijg je een Adidas Superstar Prada Sneaker. De ‘Superstar’ wordt 50 jaar en ondanks zijn leeftijd helemaal nog niet afgeschreven, meer nog, de Italianen van Prada kleden hem nu ook in een Italiaans vestje om deze vijftigste verjaardag te eren.

Niet dat het allemaal anders wordt in een Prada-jasje, neen! Enkel enkele minimalistische zwarte details worden aan de  witte schoen toegevoegd. En waar in de meeste Adidas-sneakers nog ‘Made in Pakistan’ of ander oosters land staat, zal deze effectief het label ‘Made in Italy’ dragen. Helaas slechts 700 stuks, en elk een uniek serienummer, dus snel zijn is de boodschap.

You May Also Like

Wachten op de Nike Air VaporMax 2017!

Love him or hate him, maar rond het feit dat Cristiano Ronaldo een aardig ...

FIFA 18, De eerste beelden!

Gamefanaten, deze week is het in Keulen te doen! Als je iets of wat ...

De nieuwe AIR Jordan 32

Hoewel ik geen meter hoog kan springen was de mythische Michael Jordan één van ...

Hosting door Fraai