Deze Adidas-Prada sneaker wil jij rond de voeten

Duitse degelijkheid met Italiaanse elegantie…

Wat als je een iconische Duitse sneaker pimpt met een high end Italiaans design fashion merk? Dan krijg je een Adidas Superstar Prada Sneaker. De ‘Superstar’ wordt 50 jaar en ondanks zijn leeftijd helemaal nog niet afgeschreven, meer nog, de Italianen van Prada kleden hem nu ook in een Italiaans vestje om deze vijftigste verjaardag te eren.

Niet dat het allemaal anders wordt in een Prada-jasje, neen! Enkel enkele minimalistische zwarte details worden aan de  witte schoen toegevoegd. En waar in de meeste Adidas-sneakers nog ‘Made in Pakistan’ of ander oosters land staat, zal deze effectief het label ‘Made in Italy’ dragen. Helaas slechts 700 stuks, en elk een uniek serienummer, dus snel zijn is de boodschap.

You May Also Like

Drink Duff bier in de bar van Moe in je tuin!

Al bijna 30 seizoenen lang zijn The Simpsons één van de populairste animatiefiguren ter wereld. ...

De maand van de Nike Air Max!

Dat Nike druk in de weer blijft met zijn Air Max, is nog een ...

Hosting door Fraai