Deze Adidas-Prada sneaker wil jij rond de voeten

Duitse degelijkheid met Italiaanse elegantie…

Wat als je een iconische Duitse sneaker pimpt met een high end Italiaans design fashion merk? Dan krijg je een Adidas Superstar Prada Sneaker. De ‘Superstar’ wordt 50 jaar en ondanks zijn leeftijd helemaal nog niet afgeschreven, meer nog, de Italianen van Prada kleden hem nu ook in een Italiaans vestje om deze vijftigste verjaardag te eren.

Niet dat het allemaal anders wordt in een Prada-jasje, neen! Enkel enkele minimalistische zwarte details worden aan de  witte schoen toegevoegd. En waar in de meeste Adidas-sneakers nog ‘Made in Pakistan’ of ander oosters land staat, zal deze effectief het label ‘Made in Italy’ dragen. Helaas slechts 700 stuks, en elk een uniek serienummer, dus snel zijn is de boodschap.

You May Also Like

Deze gitaar is een ode aan de Ford GT40

Laat die keiharde rockmuziek maar knallen uit de boxen Een kleurencombinatie van babyblauw en ...

Met de Volterman Smart Wallet betrap je dieven! (en nog heel wat meer)

Alles is slim tegenwoordig, zelfs je portefeuille. Wil je het neusje van de zalm ...

L'amour toujours: 5 sexy Valentijnsetjes voor haar!

Valentijn…één commerciële geldklopperij of niet, als man kan je beter geen mal figuur slaan ...

Hosting door Fraai