Baywatch-ster droomt van 90-jarige miljardair

En trok hem gelijk af in een privé-jet…

Zij die Baywatch gezien hebben herinneren zich ongetwijfeld Charlotte McKinney. Deze knappe blondine moest in de remake in 2017 Pamela Anderson doen vergeten en jawel hoor, in onze ogen is ze hier in zekere zin wel in geslaagd.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Charlotte Mckinney (@charlottemckinney) op

Het 26-jarig model dat op haar zeventiende ontdekt werd en vooral naambekendheid vergaarde als blonde stoot die in 2015 de pauze tijdens de Super Bowl schaars gekleed opvrolijkte met een hete reclamespot voor fastfoodketen Carl Jr.. laat nu ook 90-jarige mannen dromen.

Uiteraard meent ze dit niet echt en was het een act als stand up comedian ingefluisterd door komiek David Spade. Met een oortje in het, euh, oor, bracht ze zonder verpinken de tekst die de grappige man haar netjes influisterde.

Humor van de bovenste plank…


Cover: Instagram

You May Also Like

Dochter Sylvester Stallone is een lekker patserke

Ze kunnen er duidelijk geen genoeg van krijgen bij Love Magazine! Daar advent al ...

Knapste tweeling ter wereld maakt ons compleet tureluurs

Kennen jullie Mathilde en Pauline Tantot al? Met quasi zekerheid kunnen we jullie gewoon ...

Annelies Törös in Bali is een must see

Eén van onze favoriete missen… Zoniet onze favoriete! De sympathieke knapperd met Hongaarse roots ...

Hosting door Fraai