Annabel Pesant, een synoniem voor elegant

Spiegeltje Spiegeltje aan de wand…

Wie is de mooiste blogger van het land? Annabel Pesant! Het stijlicoon uit de stad aan de Schelde is een professioneel fashion blogger die in 2016 werd uitgeroepen tot Zalando Style Icon, een award die ze dankte, en dat doet ze nog steeds, aan de manier waarop ze betaalbare kledingmerken combineert tot unieke outfits, al dan niet met een subtiele designer accessoire. Dat ze ook een graag geziene gast is op Fashion Weeks is natuurlijk ook mooi meegenomen.

Naast een ware inspiratiebron voor vrouwen als het gaat om fashion, laat ze ook onze trendy heren niet in de steek. Een tripje? Een lunchplekje of een nog onontdekte barista? Ze laat het je allemaal ontdekken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Annabel (@annabelpesant) op

Aan de dames van Flair zei ze ooit: “Ik vind Instagram geweldig, omdat ik er mijn passie voor mode kan delen met andere fashionlovers. Die liefde voor mooie kleding had ik al als klein meisje: op zaterdag wilde ik liever naar de winkelstraat dan naar de scouts.

Wel, wij zijn blij dat ze niet naar de scouts is gegaan…hoewel, welke totem zou ze krijgen? Wij zouden gaan voor ‘Elegante Antilope’…een antilope wordt dan ook omschreven als geduldig, slank, snel, voorzichtig en elegant wiens zintuigen sterk zijn ontwikkeld. Het leeft in vrede met andere verwante dieren en is levendig, behendig, lieftallig, intelligent en leert uit ervaring. Bonk erop, niet?


 

You May Also Like

Nederlandse komt uit de schaduw van nichtjes Gigi en Bella Hadid

Goei genen ten huize familie Hadid. Niet enkel zijn Bella en Gigi waanzinnig hot, ...

Psychologe Sabine Schendstok vind je tegenwoordig in Kaapstad

Sabine Schendstok, met zo een naam kan het al bijna niet anders of je ...

Is Venetiaans blonde Stephanie een Miss De Luxe(-paardje)?

Minder dan 1 procent, dat is op de wereldbevolking het aantal mensen die met ...

Hosting door Fraai