18-karaat gouden AirPods Pro? Het kan!

#patsergedrag

Je kan er niet naast zien in het straatbeeld. Tegenwoordig loopt iedereen met draadloze witte oortjes door drukke winkelstraten te mompelen in zichzelf, althans dat was onze indruk. Tot we doorhadden dat ze gewoon AirPods, een hebbedingetje waarvoor je al snel minstens 160 euro voor neertelt, in de oren hebben en gewoon aan het bellen of videochatten zijn.

Maar omdat ook AirPods dragende kerels en ravissante dames zich willen onderscheiden van de rest, kan je ook kiezen voor custom made AirPods. Zo hebben de Russische rekels van Caviar er gewoon 18-karaats gouden gemaakt.

Kostprijs? 67.000 dollar! Je moet er iets voor over hebben, uniek zijn…

You May Also Like

Scandinavisch design op je neus!

Dat Scandinaven wat van (betaalbaar) design kennen dat is al veel langer geweten. Je ...

Mujjo voor je iPhone 7

Je peperdure iPhone beschermen is uiterst verstandig. Je kan natuurlijk zoals onderstaande redacteur opteren ...

Zomerhype op komst

  Het skaten ontgroeid of gewoon toe aan iets uitdagenders? De OneWheel zou deze ...

Hosting door Fraai