18-karaat gouden AirPods Pro? Het kan!

#patsergedrag

Je kan er niet naast zien in het straatbeeld. Tegenwoordig loopt iedereen met draadloze witte oortjes door drukke winkelstraten te mompelen in zichzelf, althans dat was onze indruk. Tot we doorhadden dat ze gewoon AirPods, een hebbedingetje waarvoor je al snel minstens 160 euro voor neertelt, in de oren hebben en gewoon aan het bellen of videochatten zijn.

Maar omdat ook AirPods dragende kerels en ravissante dames zich willen onderscheiden van de rest, kan je ook kiezen voor custom made AirPods. Zo hebben de Russische rekels van Caviar er gewoon 18-karaats gouden gemaakt.

Kostprijs? 67.000 dollar! Je moet er iets voor over hebben, uniek zijn…

You May Also Like

De bowties van Strikstof!

Aangezien we weer naar een gala moeten – het leven op de Whatmatters redactie ...

We have a (SNEAKER)MATCH

Bij Whatmatters proberen we jullie zo goed en zo kwaad mogelijk op de hoogte ...

Drinking roulette: rien ne va plus!

Ja, we drinken al wel eens een glaasje op de Whatmatters redactie en ook ...

Hosting door Fraai