Seizoen 4 is nog niet op Netflix of La Casa de Papel 5 en 6 zijn al bevestigd

Als we de Spanjaarden van Formula TV mogen geloven…

Netflix bevestigt het nieuws vooralsnog niet maar lang na de releasedatum van seizoen 4 (januari 2020) zal het niet lang duren voor ook La Casa de Papel 5 en 6 zal worden aangekondigd. De opnames zouden starten in januari en opnieuw zullen de hoofdrollen vertolkt worden door Alvaro Morte (El Profesor) en Itziar Ituño (Raquel Murillo).

Volgens Formula TV zal er opnieuw gekozen worden voor een verhaal dat in twee seizoenen zal worden opgedeeld. Zo weten we gelijk dat naast seizoen 5 ook een seizoen 6 zal komen. Over het verhaal zelf wordt met nog geen woord gerept. Wat wel enigszins zeker is, is het feit ze in het Spaanse karakter willen blijven. Of dit dan Spanje of een of ander Zuid-Amerikaans land is, weten we vermoedelijk pas in de loop van 2020…of zelfs 2021.

You May Also Like

Cartoon Network viert finale Adventure Time met marathon van epische proporties!

Bingewatchers opgelet!  Na 8 jaar, 10 seizoenen en maar liefst 283 afleveringen beleeft popcultuurfenomeen ...

Great Balls of Fire! Dit is de eerste trailer van ‘Top Gun: Maverick’

Jeugdsentiment… En of Tom Cruise een verrassing had! De Hollywood-acteur was op de Comic-Con ...

The Prodigy: Horror van de bovenste plank (Trailer)

Fans van horrorfilms opgelet… Op 1 februari verschijnt ‘The Prodigy’, een nieuwe horrorfilm met Taylor ...

Hosting door Fraai