Seizoen 4 is nog niet op Netflix of La Casa de Papel 5 en 6 zijn al bevestigd

Als we de Spanjaarden van Formula TV mogen geloven…

Netflix bevestigt het nieuws vooralsnog niet maar lang na de releasedatum van seizoen 4 (januari 2020) zal het niet lang duren voor ook La Casa de Papel 5 en 6 zal worden aangekondigd. De opnames zouden starten in januari en opnieuw zullen de hoofdrollen vertolkt worden door Alvaro Morte (El Profesor) en Itziar Ituño (Raquel Murillo).

Volgens Formula TV zal er opnieuw gekozen worden voor een verhaal dat in twee seizoenen zal worden opgedeeld. Zo weten we gelijk dat naast seizoen 5 ook een seizoen 6 zal komen. Over het verhaal zelf wordt met nog geen woord gerept. Wat wel enigszins zeker is, is het feit ze in het Spaanse karakter willen blijven. Of dit dan Spanje of een of ander Zuid-Amerikaans land is, weten we vermoedelijk pas in de loop van 2020…of zelfs 2021.

You May Also Like

Film ‘Girl’ krijgt Amerikaanse remake…(video)

Of zitten de jongens van de ideale wereld hier tussen? Die puriteinse Amerikanen toch. ...

Home Alone…30 jaar later!

Pure nostalgie in een nieuw jasje… Ook genoten van Home Alone gisteren? Het is ...

Bloederiger dan ‘IT: Chapter Two’ wordt het niet

Voor de fans van het betere horrorwerk… Ga je luie zondag te lijf met ...

Hosting door Fraai