Seizoen 4 is nog niet op Netflix of La Casa de Papel 5 en 6 zijn al bevestigd

Als we de Spanjaarden van Formula TV mogen geloven…

Netflix bevestigt het nieuws vooralsnog niet maar lang na de releasedatum van seizoen 4 (januari 2020) zal het niet lang duren voor ook La Casa de Papel 5 en 6 zal worden aangekondigd. De opnames zouden starten in januari en opnieuw zullen de hoofdrollen vertolkt worden door Alvaro Morte (El Profesor) en Itziar Ituño (Raquel Murillo).

Volgens Formula TV zal er opnieuw gekozen worden voor een verhaal dat in twee seizoenen zal worden opgedeeld. Zo weten we gelijk dat naast seizoen 5 ook een seizoen 6 zal komen. Over het verhaal zelf wordt met nog geen woord gerept. Wat wel enigszins zeker is, is het feit ze in het Spaanse karakter willen blijven. Of dit dan Spanje of een of ander Zuid-Amerikaans land is, weten we vermoedelijk pas in de loop van 2020…of zelfs 2021.

You May Also Like

Game of Thrones trapt seizoen af met 8 verschillende whisky’s!

Game of Thrones on the Rocks please… Whisky moet je leren drinken…voor zij die ...

Verleidelijke ‘Netflix-chick’ Lili Reinhart is terug single

Wie heeft er al naar ‘Riverdale’ gekeken? Neen? Dan is nu het moment! Lili, ...

Steek je ‘Stranger things’ Nike’s maar effe in brand!

Code Rood! Alsof het vandaag nog niet warm genoeg is, gooien we er nog ...

Hosting door Fraai