Rij je met een BMW? Dan kan je gratis door de Liefkenshoektunnel

No kidding! 

Wij, arrogante (met clichés gooien mag) Bimmer-rijders we zijn, hebben geluk. Terwijl gans Vlaanderen zich opboeit en ergert aan de files in en rond Antwerpen en dan vooral aan de Kennedytunnel, kunnen wij wel het gas op en karren vanaf nu gratis door de Liefkenshoektunnel.

Dat je in de omgeving van de Kennedytunnel van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat stil staat is alom gekend. Meer nog, het anderhalve kilometer stukje autostrade richting Nederland is zelfs uitgeroepen tot de drukste weg van Europa. En wat doe je als er veel volk op één plaats moet zijn? De arrogante zakken weghalen moet het Vlaams Verkeerscentrum gedacht hebben en ze lanceerden de ‘slimme tunnel service’.

Eigenaars van een BMW of zij die de verkeersapp Be-Mobile gebruiken krijgen dan een gratis voucher voor de Liefkenshoektunnel, wanneer hen door hun navigatiesysteem een alternatieve weg wordt aangeraden. Met deze maatregel kan men het verkeer verspreiden over de twee tunnels en zou dat de Antwerpse ring ontlasten.

Wij stellen ons nu gewoon de vraag dat de twee tunnels gratis maken niet veel goedkoper is dan het hele (en veel te dure) BAM-tracé. Te simpel waarschijnlijk…

You May Also Like

Tesla komt volgend jaar met pick-up die minder dan $50.000 moet kosten

Net geen 45.000 Euro… Hoewel…zeiden ze van Model 3 ook niet dat hij $35.000 ...

Is deze Fisker nu al de grootste concurrent voor de Tesla Y?

De markt gaat los met elektrische SUV’s Als er nog twijfel over zou bestaan…vanaf ...

Hosting door Fraai