Nostalgisch gamen doe je op deze Game Boy

Maar niet van Nintendo…

Game Boy…pure nostalgie. We moeten een jaar of tien geweest zijn toen de Game Boy zijn intrede deed ten huize uw redacteurs. Uren Tetris, uren World Cup voetbal, uren Super Mario Bros en honderden AA-batterijen werden versleten. De keren wij in volle actie zonder batterijpower vielen en ons nakend record aan de neus zagen voorbijgaan, valt niet te tellen.

En we hebben goed nieuws, hij is terug! Voor je begint te Googlen op Nintendo, moet je wel weten dat niet deze Japanse rekels hem opnieuw uitbrengen maar wel de mannen achter Analogue Pocket. Zij zorgen er zelfs voor dat al je nostalgische games uit welke generatie Game Boy ook (Game Boy, Game Boy Color en Game boy Advance) terug kan spelen.

Het grote verschil met vroeger is het lichtgevend kleurenscherm en een verbeterd audio-systeem. Gedaan met stiekem de zaklamp boven te halen om ook ’s avonds nog te spelen. De nieuwe Game Boy komt in 2020 uit en zal zo’n 199 dollar gaan kosten. En nu maken dat je op zolder bent op zoek naar die oude cassettes.

You May Also Like

Double Stitched, dubbel plezier

Nu vaderdag angstvallig begint te naderen en de gemiddelde zoon/dochter weer met de handen ...

In stijl tafeltennisen als een held in jouw mancave doe je zo

Nog inspiratie nodig om je mancave uit te breiden met een geweldig hebbedingetje? Omdat ...

Samsung GEAR ICONX

Bij Whatmatters lopen we wat af. Vroeger mocht dat al eens achter vrouwen zijn, ...

Hosting door Fraai