Nostalgisch gamen doe je op deze Game Boy

Maar niet van Nintendo…

Game Boy…pure nostalgie. We moeten een jaar of tien geweest zijn toen de Game Boy zijn intrede deed ten huize uw redacteurs. Uren Tetris, uren World Cup voetbal, uren Super Mario Bros en honderden AA-batterijen werden versleten. De keren wij in volle actie zonder batterijpower vielen en ons nakend record aan de neus zagen voorbijgaan, valt niet te tellen.

En we hebben goed nieuws, hij is terug! Voor je begint te Googlen op Nintendo, moet je wel weten dat niet deze Japanse rekels hem opnieuw uitbrengen maar wel de mannen achter Analogue Pocket. Zij zorgen er zelfs voor dat al je nostalgische games uit welke generatie Game Boy ook (Game Boy, Game Boy Color en Game boy Advance) terug kan spelen.

Het grote verschil met vroeger is het lichtgevend kleurenscherm en een verbeterd audio-systeem. Gedaan met stiekem de zaklamp boven te halen om ook ’s avonds nog te spelen. De nieuwe Game Boy komt in 2020 uit en zal zo’n 199 dollar gaan kosten. En nu maken dat je op zolder bent op zoek naar die oude cassettes.

You May Also Like

Dit is het nieuwe luxueuze jacht van Rafael Nadal

Je moet iets doen met die 300 miljoen euro op de bank… Onder het ...

Win een zee aan tijd met de BoringPhone

De allernieuwste snufjes op je smartphone? Cool, maar wil je helemaal mee zijn dan ...

Hosting door Fraai