Megan blijft haar (koeke)rondingen showen

En wij hebben daar absoluut geen problemen mee…

Of er nog altijd kaas tussen of in haar oren zit weten we niet, evenmin hoe koekerond ze nu eigenlijk wel is. Maar één ding is zeker, ze lust nog altijd koekjes en ze toont met evenveel plezier haar rondingen. Een korte blik op haar Instagram leert dat ze nog eens is langs geweest bij de bekende fotograaf Robbert Poel en dat deze man, wiens job we toch wel een heel klein beetje benijden, weer tof werk heeft afgeleverd.

Bij deze…lang leve koekerond!

You May Also Like

Is Desiree het nieuwe liefje van Dan Bilzerian?

De Playboy blijft scoren… Wie denkt dat de enige echte Playboy Hugh Hefner is, ...

Alena Prešnajderová…Monsterlijk mooi!

Even kijken geeft je alvast een boost aan energie Voor zij die het energiedrankje ...

Hosting door Fraai